Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Maalarinliuotin Solmaster ML 10l

SOLMASTER

Maalauksen esipesuun. Poistaa öljyn, noen ja rasvan. Huokoistaa vanhan maalipinnan. Emäksisyyttä kestäville pinnoille ulko- ja sisäkäyttöön.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 500962497
  • EAN-koodi: 6416465174080

Solmaster ML Maalarinliuotin on maalauksen esipesuun tarkoitettu puhdistusaine. Soveltuu kaikille emäksisyyttä kestäville pinnoille ulko- ja sisäkäyttöön. Poistaa tehokkaasti rasvan, öljyn, noen ja muun lian. Peittää vanhan maalipinnan mataksi korvaten soodapesun. Poistaa pinttyneen lattiavahan ja tapetit. Soveltuu kohteisiin, joissa veden käyttö on rajoitettua. Maalarinliuotin soveltuu hyvin myös tapetinpoistoon. Tuote on veteen laimennettava tiiviste. • Käyttö: ML Maalarinliuotin on voidaan levittää puu-, betoni-, muovi- ja metallipinnoille telaamalla, sienen avulla tai ruiskuttamalla. • Annostus: Yleispuhdistus ennen maalausta 5 – 7 %. Tapetinpoisto, peltikatot, maalattavat koneet 6 – 10 %. Lattiavahan poisto 10 – 25 %. • Vaikutusaika: 5 – 15 min. Puhdistusteho paranee, kun vaikutusaikaa lisätään ja käytetään lämmintä vettä. Lopuksi puhdistetut pinnat huuhdellaan kevyesti vedellä irronneen lian poistamiseksi. Huomio, käytettävä suojakäsineitä.

Pakkaus

Paino
10.97 kg
Nettosisältö
10 LTR
Korkeus
31.5 cm
Pituus
19 cm
Leveys
24 cm

Vaaralausekkeet:

H314 Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Faroangivelser: H314 Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.