Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Maalinpoisto MP EKO Solmaster 1l

SOLMASTER

Nopeavaikutteinen ja tehokas tuote maalien, lakkojen ja kalvojen poistoon metalli-, puu-, kivi- ja lasipinnoille. Turvallinen ja ympäristöystävällinen maalinpoistoaine sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 500725876
  • EAN-koodi: 6416465174707

MP EKO Maalinpoistoaine nopeavaikutteinen ja tehokas tuote maalien, lakkojen ja kalvojen poistoon metalli-, puu-, kivi- ja lasipinnoille. Hyytelömäisen koostumuksen ansiosta tuote pysyy hyvin myös pystypinnoilla. Turvallinen ja ympäristöystävällinen maalinpoistoaine sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sisällä työskennellessä on syytä huolehtia asianmukaisesta ilmanvaihdosta. • Käyttökohteet: Ulkoseinät, peltikatot, automaalit, huonekalut ja lattiapinnat. Soveltuu erityisesti vanhojen maalikerrosten poistoon. • Käyttö: MP EKO Maalinpoistoaine levitetään sivellintä, harjaa, telaa tai ruiskua käyttäen. • Vaikutusaika: 15 – 60 min. Pehmennyt maali- tai lakkakerros poistetaan lastalla, harjalla tai paineruiskun avulla. Jos poistettavia kerroksia on useita, voidaan vaikutusaikaa pidentää ja käsittelyjä tehdä useampaan kertaan. Ulkokäytössä tulee huomioida sääolosuhteet ja välttää yli 22 °C lämpötilaa sekä voimakasta auringonpaistetta haihtumisen välttämiseksi. Työvälineet voidaan pestä vedellä välittömästi käytön jälkeen.

Pakkaus

Paino
1.57 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
16.5 cm
Pituus
6 cm
Leveys
11 cm

Vaaralausekkeet:

H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. H225 Helposti syttyvä neste ja höyry. H315 Ärsyttää ihoa. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H318 Orsakar allvarliga ögonskador. H225 Mycket brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.