Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Maalipesu Tikkurila 5l

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070050965 | Tuotenumero: 500728733

Alkalinen maalattavan pinnan puhdistus- ja esikäsittelyaine sisä- ja ulkokäyttöön. Laimentamaton Maalipesu puhdistaa ja karhentaa vanhan pinnan ja edesauttaa uuden maalikerroksen tarttumista.


42,95 € / kpl

8,59 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070050965
  • Tuotenumero: 500728733

Tikkurilan Maalipesu on alkalinen maalattavan pinnan puhdistus- ja esikäsittelyaine sisä- ja ulkokäyttöön. Vesiohenteinen Maalipesu soveltuu maalausta edeltävään esikäsittelyyn koville ja kiiltäville maalipinnoille. Tikkurilan Maalipesu soveltuu erittäin likaisten pintojen pesuun, kun tarvitaan voimakasta liuotustehoa ilman liuotehaittoja. Maalipesulla puhdistat maalaamattomat pinnat mm. liasta, rasvoista, öljystä ja vahasta. Maalipesu tehoaa myös nokisiin, nikotiinin värjäämiin ja muihin hankaliin pintoihin. Laimentamaton Maalipesu puhdistaa ja karhentaa vanhan pinnan ja edesauttaa uuden maalikerroksen tarttumista. Lateksimaalipinnat ja muut himmeät maalipinnat on mahdollista esikäsitellä 1:10 tai 1:5 vedellä laimennetulla Maalipesulla. Maalipesua ei suositella peltikaton pesuun eikä suoraan maalaamattomalle sinkitylle pinnalle. • pakkauskoko: 1 l ja 5 l • ohenne: vesi • pH-arvo: noin 12,5 • sisä- ja ulkokäyttöön • käyttökohteet: seinät, ovet, lattiat, huonekalut, rakennuslevyt ja -laatat, veneet Maalipesun työtavoiksi soveltuvat harja, puhdistusliina, sieni, moppi tai lattianhoitokone. Suojaa Maalipesu pakkaselta. MAALIPESUN KÄYTTÖ Ennen Maalipesun käyttöä suojaa lasipinnat ja muut pinnat, jotka voivat syöpyä aineen vaikutuksesta. Testaa tuotteen vaikutusta ensin pienelle alueelle käsiteltävää pintaa (laimennettuna tai laimentamattomana käyttötarkoituksen mukaan). Jotkut maalipinnat voivat vahingoittua, jos Maalipesua käytetään liian väkevänä liuoksena. Levitä Maalipesu laimentamattomana koville ja kiiltäville maalipinnoille harjalla, sienellä tai kankaalla. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Pese pinta esimerkiksi harjalla ja huuhdo huolellisesti vedellä. Lateksimaalipinnat ja muut himmeät maalipinnat voi esikäsitellä 1:10, tai mikäli pinnat ovat hyvin likaiset, 1:5 vedellä laimennetulla Maalipesulla. Huuhtele pinta huolellisesti käsittelyn jälkeen puhtaalla vedellä. Laimennettuna 1:10 Maalipesu soveltuu myös pintojen puhdistusaineeksi. MAALIPESUN HÄVITTÄMINEN Laimentamatonta liuosta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Tyhjät ja kuivat pakkaukset on vietävä kierrätykseen tai yleiselle kaatopaikalle. Laimentamaton nestemäinen jäte on toimitettava vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen. Lue erillinen käyttöturvallisuustiedote tuotteesta. Laajasta valikoimastamme löydät myös pesuharjat- ja sienet sekä maalit. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Pakkaus

Paino
5.5 kg
Nettosisältö
5 LTR
Korkeus
31 cm
Pituus
37.4 cm
Leveys
19 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen ohenne/puhdistusaine
Ei
Vesipohjainen
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H314 Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Faroangivelser: H314 Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.