Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Monitoimiöljy WD-40 Flexible 400ml

WD-40

Taivuteltava ja kestävä metallinen suutinputki mahdollistaa suihkuttamisen vaikeasti tavoitettaville alueille ja käytön pystysuorassa tai jopa ylösalaisin. Jättää suojaavan pinnan kosteutta ja epäpuhtauksia vastaan.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 502291991
  • EAN-koodi: 5032227476882

Taivuteltava ja kestävä metallinen suutinputki. Mahdollistaa suihkuttamisen vaikeasti tavoitettaville alueille. 360 asteen venttiili mahdollistaa käytön pystysuorassa tai jopa ylösalaisin. Jättää suojaavan pinnan kosteutta ja epäpuhtauksia vastaan. Ei sisällä silikonia, voitelee, poistaa kitinät ja irrottaa jumiutuneet osat. Syrjäyttää kosteuden kaikilta pinnoilta ja puhdistaa rasvaiset ja öljyiset kohteet. Jättää suojaavan pinnan kosteutta ja epäpuhtauksia vastaan.

Vaaralausekkeet:

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Riittämätön ilmanvaihto voi muodostaa räjähtävän höyry–ilma-seoksen. Halkeamisvaara kuumennettaessa. Hiilivety voi vahingoittaa vesistöjä. Tuote saattaa muodostaa vedenpinnalle hapenvaihtoa estävän kalvon. Faroangivelser: H222 Extremt brandfarlig aerosol. H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Utan tillräcklig ventilation kan explosiva blandningar bildas. Explosivt vid uppvärmning. Kan vara farligt för vattendrag på grund av kolväten. Produkten bildar en hinna på vattenytan, som kan hindra syreutbytet.

Pakkaus

Paino
0.43 kg
Nettosisältö
0.4 LTR
Korkeus
24.3 cm
Pituus
5.7 cm
Leveys
5.7 cm