Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Nova 7 Seinämaali 9l A himmeä

TIKKURILA

Nova 7 on vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Himmeä seinämaali, jolla on laaja värivalikoima sekä vähäinen sivukiilto.

80,90 € / kpl

8,99 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502352418
  • EAN-koodi: 6408070141311

Nova 7 on vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Himmeä seinämaali, jolla on laaja värivalikoima sekä vähäinen sivukiilto. Alhaisen sivukiiltonsa ansiosta Nova 7 sopii erityisen hyvin seinille haastavissa valaistusolosuhteissa. Alhainen sivukiilto helpottaa pintojen maalausta ja paikkausta, koska työsaumojen raja on vähemmän näkyvä. Nova-sarja on mietohajuinen ja sillä on erityisen alhainen VOC-pitoisuus, joka parantaa sisäilman laatua. Täysin liuotteeton Nova 7 on ympäristöystävällinen. Nova 7 on Joutsenmerkitty, se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksynnän ja se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Käyttökohteina seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa; esim. asuinhuoneet, keittiöt, toimisto- ja kevyen kulutuksen julkiset tilat. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Nova 7 on pölykuiva puolessa tunnissa ja päällemaalauskuiva 1–2 tunnissa. Teoreettinen riittoisuus: 8–11 m²/l.

Vaaralausekkeet:

EUH211 Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT) ja reaktiomassa: 5-kloori-2-metyyli-2Hisotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Tämä tuote sisältää biosidivalmistetta, joka suojelee tuotetta varastoinnin aikana. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Käytä suojakäsineitä. Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Faroangivelser: EUH211 Varning! Farliga respirabla droppar kan bildas vid sprejning. Inandas inte sprej eller dimma. EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on (BIT) och reaktionsmassa av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion. Innehåller biocider för att skydda produkten under lagring. Innehåller C(M)IT/MIT (3:1). Använd skyddshandskor.

Tuote

Paino
11.79 kg
Perusmaali
A
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
11
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
12.83 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22.8 cm
Pituus
29.2 cm
Leveys
29.2 cm