Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Paloturvasetti Housegard Safety Box: jauhesammutin, sammutuspeite, palovaroitin

HOUSEGARD

Kodin turvapaketti, joka sisältää laadukkaan ja tehokkaan Housegard 6 kg 55A 233B C -jauhesammuttimen, silikonipinnoitetun Housegard-sammutuspeitteen 120 x 120 cm ja optisen Housegard Pebble -palovaroittimen.

  • sammuttimen painetakuu 5 vuotta
  • sammutuspeite silikonipinnnoitettu
  • palovaroittimessa mukana paristo

79,90 € / pkt

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502350850
  • EAN-koodi: 7320890236604

Housegard Safety Box on jokaisen kodin paloturvallisuuspaketti. Pakkauksessa on 6 kg:n Housegard-jauhesammutin 55A 233B C, silikonipinnoitettu Housegard-sammutuspeite 120 x 120 cm ja optinen Housegard Pebble SA700S -palovaroitin. Housegard 6 kg jauhesammuttimen teholuokka 55A on markkinoiden korkein sammutusteho, ja sillä voidaan sammuttaa 60 % suurempia paloja kuin matalamman teholuokan sammuttimella (34A). Tällainen ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden (bensiini, steariini), hehkuen palavien aineiden (puu, paperi, kangas, hiili) sekä kaasumaisten aineiden kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Se soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen 1000 volttiin saakka. Mukana sammutinpakkauksessa on letku ja seinäkiinnike. Sammuttimella on 5 vuoden painetakuu. Sertifioinnit: SFS-EN3, CE, Wheelmark. Housegardin optinen palovaroitin Pebble on kauniisti muotoiltu varoitin. Palovaroittimessa on testipainike ja se sisältää 9 V:n pariston, jonka kesto on noin 1 vuosi. Varoittimella on automaattinen pariston loppumisen ilmaisin. Varoitin on CE-hyväksytty ja täyttää standardin EN-14604. Housegard-sammutuspeite 120 x 120 cm on silikonipinnoitettu ja sillä on tehokas sammutuskyky. Sammutuspeite sijoitetaan paikkaan, jossa se on helposti saatavilla palon sattuessa, esimerkiksi keittiön läheisyyteen.

Tuote

Paino
10.2 kg
Takuu
60 kuukautta

Pakkaus

Paino
10.8 kg
Korkeus
54.2 cm
Pituus
15.8 cm
Leveys
19.5 cm

Vaaralausekkeet:

Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti. Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä. Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia. Faroangivelser: Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation. Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta. Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.