Paneeli-Ässä 20 Paneelilakka 9l puolihimmeä EP sävytettävissä

TIKKURILA

UV-suoja-ainetta sisältävä akrylaattilakka puupinnoille sisällä, kuten paneeliseinät ja- katot, hirsipinnat, ovet. Vesiohenteinen, sävytettävä.

119 € / kpl

13,22 € / l

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500089740
  • EAN-koodi: 6408070025413

Tikkurilan puolihimmeä Paneeli-Ässä on vesiohenteinen, kestävä UV-suoja-ainetta sisältävä akrylaattilakka sisäkäyttöön. Likaa ja vettä hylkivä Paneeli-Ässä 20 antaa puun pinnan hengittää ja jättää sen kauniin puolihimmeäksi. Paneeli-Ässä 20 soveltuu paitsi puisten paneeliseinien ja -kattojen sekä hirsipintojen lakkaukseen myös betoni- ja tiilipintojen suojalakaksi. Puolihimmeä Paneeli-Ässä soveltuu myös puupinnoille, joita joudutaan aika ajoin puhdistamaan, kuten keittiön paneelipinnoille. Tuote ei sovi lattioiden tai kalusteiden käsittelyyn. Käsitelty pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä tai hiottavissa 2–3 tunnin kuluttua lakkauksesta. Käyttöönottokuiva pinta on seuraavana päivänä, ja työvälineet voi pestä vedellä. • väri: väritön, sävytettävissä • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: höylätyille pinnoille 8–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 22 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. Paneeli-Ässä 20 on luokiteltu rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Käsittelemätön puupinta Puhdista käsittelemätön pinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly. Aikaisemmin lakattu pinta Pese aikaisemmin lakattu pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista erittäin huonokuntoinen lakkapinta kokonaan maalinpoistoaineella tai hiomalla. Käsittele kuten uusi puupinta LAKKAAMINEN Sekoita lakka huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain myös käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Lakkaa kahteen kertaan puunsyiden suuntaisesti. Mikäli käytät sävytettyä tuotetta, tee ensin koelakkaus erilliselle puupalalle, jotta voit varmistua oikeasta sävystä. Käsitellyn pinnan lopullinen väri riippuu puulajista, pinnan kovuudesta ja alkuperäisestä värisävystä sekä käsittelykertojen määrästä. Ohenna sävytettyä lakkaa ensimmäiseen käsittelyyn vedellä 20–30 %. Yleensä paras lopputulos saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjaksoisesti kokonaan ja suurilla paneelipinnoille muutama paneeli kerrallaan, jotta väri pysyy yhtenäisenä. LAKATUN PINNAN HOITO Puhdista lakattu pinta kevyesti nihkeällä siivousvälineellä, pehmeällä harjalla tai liinalla sekä neutraalilla pesuaineella. Pinta ei saa jäädä märäksi. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä pesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden 30–80 %. Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
9.36 kg
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
EP
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10

Pakkaus

Paino
10.451 kg
Korkeus
20 cm
Pituus
32.5 cm
Leveys
31 cm