Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Pienkonebensiini Neste PRO 2T 5l

NESTE

2-tahtisille pienmoottoreille suunniteltu polttoaine. Puhtaampien pakokaasujen ja pienemmän haihtuvuuden ansiosta pienmoottoribensiinin kanssa työskentely ja harrastaminen on mukavampaa sekä ympäristöystävällisempää. VIisi litraa nestettä.

  • puhtaasti palavaa alkylaattibensiiniä
  • tavallista bensaa hajuttomampaa
  • tavallista bensaa ympäristöystävällisempää
  • hyvä säilyvyys

23,95 € / kpl

4,79 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500760383
  • EAN-koodi: 6412247961411

Neste-pienmoottoribensiini on puhtaasti palavaa alkylaattibensiiniä. Tämä pienkonebensiini on kehitetty täyttämään pienten polttomoottorien vaatimukset. Neste Pro 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2T-öljyä. Pienmoottoribensiinistä syntyvät pakokaasupäästöt ja hajut ovat pienempiä kuin normaalilla bensiinillä, jolloin sen käyttö on miellyttävämpää. Pienmoottoribensiini on myös erinomainen säilytyspolttoaine, joka takaa moottorin hyvän käynnistymisen säilytyksen jälkeen. Pienmoottoribensiini 2-T sisältää 2 % täyssynteettistä 2-tahtiöljyä, joka on vähemmän savuttavaa ja biologisesti hajoavaa. Neste Pro:n salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste Pro palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste Pro tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin. Neste Pro:ta käyttäessä eron huomaa välittömästi. Haitallisia höyryjä syntyy tankatessa merkittävästi vähemmän. Moottori tuottaa myös vähemmän haitallisia pakokaasuja. Pienmoottoribensiinin hyödyt korostuvat silloin, kun moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen. Puhtaan koostumuksensa ansiosta Neste Pro ei hartsiinnu eikä pilaannu kaasuttimessa, joten se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi. Varmista tulevalle keväälle huoleton ensikäynnistys tankkaamalla talven säilytysbensiiniksi Neste PRO:ta.

Pakkaus

Paino
3.7 kg
Nettosisältö
5 LTR
Korkeus
29.1 cm
Pituus
19.8 cm
Leveys
12.6 cm

Vaaralausekkeet:

H315 Ärsyttää ihoa. H336 Höyryt voivat aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. H224 Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. H224 Extremt brandfarlig vätska och ånga.