Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Pihakivihiekka Weber Vetonit 0,1-0,6mm 1000kg

SAINT-GOBAIN WEBER

100 % luonnonhiekasta tai -kivestä valmistettua lataus-, tasaus-, leikki- tai hiekoitussepeliä. Sopii pihakivien saumaukseen ja ympäristörakentamiseen. Hienojakoisen kvartsin pitoisuus <0,1 % (<5 my).

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 501431685
  • EAN-koodi: 6415910016814

weber Pihakivihiekka S on puhdas, kuivattu ja seulottu luonnonhiekka pihalaatoituksiin. Pihakivihiekkaa käytetään pihakivien ja -laattojen saumaamiseen asennustyön lopuksi. Tekniset tiedot • raekoko: 0,1–0,6 mm • pakkaus: 1000 kg:n suursäkki Pihakivien ja -laattojen asennustyön lopuksi ne saumataan vielä kokonaisuudessaan. Ennen saumaushiekan levittämistä tarkistetaan vielä kertaalleen saumojen suoruus, ja tarvittavat oikomiset tehdään esimerkiksi pistolapion kärjellä. Tämän jälkeen kuiva Pihakivihiekka levitetään kiveyksen päälle, ja harjataan edestakaisin vedoin saumoihin.

Pakkaus

Paino
1020 kg
Nettosisältö
1000 KGM
Korkeus
105 cm
Pituus
86 cm
Leveys
90 cm

Vaaralausekkeet:

Tuotetta ei ole luokiteltu terveydelle tai ympäristölle vaaralliseksi CLP-asetuksen mukaan. PBT- ja vPvB-arvioinnin tulokset PBT: Ei sisällä PBT-aineita. vPvB: Ei sisällä vPvB-aineita. Faroangivelser: Produkten är inte klassificerad som hälso- eller miljöfarlig enligt CLP-förordningen. Resultat av PBT- och vPvB-bedömningen PBT: Innehåller ej PBT-ämnen. vPvB: Innehåller ej vPvB-ämnen.