Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Pintasuojaussetti Mirka Polarshine Marine

MIRKA

Setti sisältää Polarshine® Marine Final Finish puhdistus- ja viimeistelyaineen sekä Polarshine® Marine Shield keraamisen kestopinnoitteen. Settiin sisältyy myös pesusieni, 5 kpl mikrokuituliinoja, suojakäsineet sekä käyttöohje.

  • alin säilytyslämpötila +5° C

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 502294623
  • EAN-koodi: 6416868945058

Setti sisältää Polarshine® Marine Final Finish puhdistus- ja viimeistelyaineen sekä Polarshine® Marine Shield keraamisen kestopinnoitteen. Nämä kaksi tuotetta ovat Mirkan kotimaisen Polarshine® Marine -sarjan avain huolettomaan veneilyyn. Final Finish-viimeistelyaine käy kaikille veneen pinnoille. Käsittely nanoteknologialla toimivalla Shield-kestopinnoitteella antaa pitkäkestoisen suojan UV-säteilyä, suolaa ja likaa vastaan koko veneilykaudelle ja helpottaa myös seuraavaan kauteen valmistautumista. Settiin sisältyy myös pesusieni, 5 kpl mikrokuituliinoja, suojakäsineet sekä käyttöohje.

Pakkaus

Paino
1.36 kg
Korkeus
11 cm
Pituus
24.5 cm
Leveys
29.5 cm

Vaaralausekkeet:

H304 Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Faroangivelser: H304 Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.