PROF 20 TITAANI PINTAMAALI 18L PM3 SÄVYTETTÄVÄ

PROF 20 TITAANI PINTAMAALI 18L PM3 SÄVYTETTÄVÄ

PROF

Prof 20 Titaani on vesiohenteinen, hyvin pesua kestävä pintamaali pohjamaalatuille tai aiemmin maalatuille betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille. Sopii seinien ja kattojen maalaukseen rasitusluokan 05 sisätiloissa.


141 € / kpl

7,83 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501768044
  • EAN-koodi: 6438313285182

Prof 20 Titaani on vesiohenteinen, hyvin pesua ja kulutusta kestävä pintamaali, joka sopii pohjamaalattujen ja aiemmin maalattujen betoni-, tasoite- ja rakennuslevypintojen maalaamiseen sisätiloissa. Puolihimmeä Prof 20 Titaani -dispersiomaali on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Maali sopii seinä- ja kattopinnoille, jotka joutuvat alttiiksi toistuvalle pesulle ja kovalle kulutukselle, kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja pesutiloihin sekä sairaaloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Prof 20 Titaani sopii seinien ja kattojen maalaamiseen rasitusluokan 05 sisätiloissa, joissa maalattaviin pintoihin kohdistuu suuria mekaanisia rasituksia tai niihin voi roiskua vettä. Prof 20 Titaani soveltuukin myös märkätilojen maalaamiseen. Kotimaiselle Prof 20 Titaani -pintamaalille on myönnetty Avainlippu sekä maalin vähäpäästöisyydestä kertova M1-merkki. Pohjamaaliksi suosittelemme Prof 3 Pohjamaalia. Maalattu pinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: aikaisemmin maalattu pinta 7–10 m²/l, tasoite ja puukuitulevy 6–8 m²/l, betoni- ja rappauspinta 4–7 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista käsiteltävät pinnat hyvin. Pese aikaisemmin maalatut pinnat maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Karhenna kovat tai kiiltävät pinnat hiomalla ja poista hiontapöly. Silota epätasaisuudet sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi Prof 3 Titaanilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Maalia voidaan ohentaa ohenna tarvittaessa vedellä, mutta tällöin sen peittokyky saattaa heiketä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalauksen jälkeen nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Tätä ennen maalattua pintaa on käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla tai sienellä sekä neutraalia pesuainetta apuna käyttäen. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankaamista tulee välttää. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 4,5-dikloori-2-oktyyli-2H-isotiatsoli-3-oni, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 4,5-diklor-2-oktyl-2H-isotiazol-3-on, 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

Tuote

Paino
20.34 kg
Pakkauskoko (l)
18
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM3
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
7
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9

Pakkaus

Paino
21.94 kg
Korkeus
37 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm