Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

PROF 20 Titaani Pintamaali 9l PM1 valkoinen sävytettävissä

PROF

Prof 20 Titaani on vesiohenteinen, hyvin pesua kestävä pintamaali pohjamaalatuille tai aiemmin maalatuille betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille. Sopii seinien ja kattojen maalaukseen rasitusluokan 05 sisätiloissa.

  • tuotteen VOC: max. 30 g/l

119 € / kpl

13,22 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501768040
  • EAN-koodi: 6438313285144

Prof 20 Titaani on vesiohenteinen, hyvin pesua ja kulutusta kestävä pintamaali, joka sopii pohjamaalattujen ja aiemmin maalattujen betoni-, tasoite- ja rakennuslevypintojen maalaamiseen sisätiloissa. Puolihimmeä Prof 20 Titaani -dispersiomaali on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Maali sopii seinä- ja kattopinnoille, jotka joutuvat alttiiksi toistuvalle pesulle ja kovalle kulutukselle, kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja pesutiloihin sekä sairaaloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Prof 20 Titaani sopii seinien ja kattojen maalaamiseen rasitusluokan 05 sisätiloissa, joissa maalattaviin pintoihin kohdistuu suuria mekaanisia rasituksia tai niihin voi roiskua vettä. Prof 20 Titaani soveltuukin myös märkätilojen maalaamiseen. Kotimaiselle Prof 20 Titaani -pintamaalille on myönnetty Avainlippu sekä maalin vähäpäästöisyydestä kertova M1-merkki. Pohjamaaliksi suosittelemme Prof 3 Pohjamaalia. Maalattu pinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: aikaisemmin maalattu pinta 7–10 m²/l, tasoite ja puukuitulevy 6–8 m²/l, betoni- ja rappauspinta 4–7 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista käsiteltävät pinnat pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään maalipesuaineella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Karhenna kovat tai kiiltävät pinnat hiomalla ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinnat sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi Prof 3 Titaanilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Maalia voidaan ohentaa ohenna tarvittaessa vedellä, mutta tällöin sen peittokyky saattaa heiketä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalauksen jälkeen nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Tätä ennen maalattua pintaa on käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa pyyhkimällä esimerkiksi kosteaa siivouspyyhettä tai pehmeää sientä sekä neutraalia pesuainetta apuna käyttäen. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankaamista tulee välttää. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
11.34 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Perusmaali
PM1
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
9
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
12.39 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Kyllä
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Kyllä
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 4,5-dikloori-2-oktyyli-2H-isotiatsoli-3-oni, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 4,5-diklor-2-oktyl-2H-isotiazol-3-on, 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.