Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Puutarhan kevät GreenCare 5kg

GREENCARE

Suosittu lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Auttaa kasveja voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Aito kivennäislannoite, joka sisältää tasapainoisesti kaikkia puutarhakasvien tarvitsemia ravinteita.

  • riittoisuus: 1 kg/17 m²

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 500671443
  • EAN-koodi: 6417610051959

Puutarhan Kevät on suosittu lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Auttaa kasveja voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Aito kivennäislannoite, joka sisältää tasapainoisesti kaikkia puutarhakasvien tarvitsemia ravinteita. Nopeuttaa kevätkehitystä ja kasvattaa kasveja tasapainoisesti. Kukittaa ja lisää satoa. Puutarhan Kevät sisältää kaikki puutarhakasvien keväällä tarvitsemat 12 kivennäis- ja hivenainetta. Ravinteet ovat kasveille käyttökelpoisessa muodossa ja vaikuttavat nopeasti. Riittoisa, pölyämätön ja helppo käyttää. Riittoisuus: 1 kg/17 m². Ravinnekoostumus: NPK (Mg),(S) 8-4-13 (2),(8) sisältää hivenravinteita. Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Hävitä tyhjä pakkaus energia- tai talousjätteen mukana.

Tuote

Paino
5 kg
Kausi
Kevät
Tyyppi
Yleislannoite

Pakkaus

Paino
5.24 kg
Nettosisältö
5 KGM
Korkeus
18.7 cm
Pituus
19.9 cm
Leveys
28.7 cm

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Turvalausekkeet: P273 Vältettävä päästämistä ympäristöön. P501 Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaan. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.