Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Saunavaha Cello sauna 0,9l väritön

CELLO
  • EAN-koodi: 6438313164364 | Tuotenumero: 501470504

Väritön, vesiohenteinen luonnonvahaa sisältävä suoja-aine saunan puupintojen käsittelyyn. Muodostaa vettä ja likaa hylkivän, hengittävän pinnan. Sopii katto- ja seinäpaneeleille sekä lauteille. Voidaan sävyttää kuultaviin sävyihin.


19,95 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6438313164364
  • Tuotenumero: 501470504

Cello Sauna -saunavaha on väritön, vesiohenteinen luonnonvahaa sisältävä saunan puupintojen suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän mutta hengittävän pinnan. Tuotteen voi halutessaan sävyttää kuultaviin sävyihin. Saunan puupintojen vahakäsittely pitää saunan pidempään puhtaan ja siistin näköisenä ja suojaa puuta veden ja likaantumisen vaikutuksilta. Sävytetyllä saunavahalla voidaan muuttaa puupinnan värisävyä; väritön vaha vain syventää alkuperäistä sävyä. Cello-saunavaha soveltuu löylyhuoneen katto- ja seinäpaneelien sekä lauteiden suojaamiseen. Sillä voit käsitellä myös pesutilojen sekä asuin- ja takkahuoneiden katto- ja seinäpaneelit. Vahattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä noin tunnin kuluttua käsittelystä. Vähäpäästöinen Cello-saunavaha kuuluu rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan. Valitsemalla Cello saunavahan suosit suomalaista: tuotteelle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu. • väri: väritön, sävytettävissä kuultaviin sävyihin • riittoisuus: n. 10 m²/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä vahattavat pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Aiemmin puuvahalla käsitellyt pinnat pestään maalarinpesuliuoksella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Jos puupinta on aikaisemmin lakattu, öljytty tai käsitelty saunasuojalla, saunavahan soveltuvuus kannattaa varmistaa koesivelyllä: sivele pieni määrä tuotetta huomaamattomaan kohtaan ja anna kuivua. Koesivelyllä voit myös tarkistaa sävytetyn saunasuojan lopullisen sävyn, joka riippuu puupinnan imevyydestä ja mahdollisista aikaisemmista käsittelyistä. KÄSITTELY Sekoita saunavaha huolellisesti ennen käyttöä. Jos käytät sävytettyä tuotetta, sekoita sitä ajoittain myös käytön aikana. Levitä saunavaha siveltimellä tai sienellä. Saunan paneelipinnoille riittää kertakäsittely, mutta pesuhuoneet ja muiden tilojen kattopinnat kannattaa käsitellä kahteen kertaan. Ohenna tuotetta tarvittaessa vedellä 5–20 %, jos värisävy vaikuttaa liian voimakkaalta. Saunan voi ottaa käyttöön vuorokauden kuluttua käsittelystä. Esilämmitä sauna ja tuuleta se hyvin ennen käyttöönottoa. Pese työvälineet heti käsittelyn jälkeen vedellä ja saippualla. Saunavaha saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kolmessa viikossa, ja sitä ennen pintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen käsittelyn ja kuivumisen aikana nopeuttaa tuotteen kuivumista. Muista myös: saunapesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tuote

Paino
0.91 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
Muu
Kiilto
Muu
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
10
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.01 kg
Korkeus
14 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. (Ks. liite) Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.