Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Spraymaali Cello Hybrid matta lakka

CELLO

Lähes hajuton ja nopeasti kuivuva spraylakka. Soveltuu maalattavaksi alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle. Erittäin hyvä tartuntakyky. Soveltuu pystysuoralle pinnalle. Valumaton, naarmuuntumaton ja iskunkestävä.

11,95 € / kpl

29,87 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501877329
  • EAN-koodi: 6438313407867

Cello Hybrid -spraylakka on lähes hajuton ja nopeasti kuivuva lakka. Lakka soveltuu käsitellyille ja käsittelemättömille puu-, metalli-, alumiini-, lasi-, kivi- ja erilaisille muovipinnoille. Hybridimaali on korkealaatuinen spraylakka, joka soveltuu maalattavaksi alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle. Lakalla on erittäin hyvä peitto- ja tartuntakyky. Lähes valumattomana lakka soveltuu erinomaisesti pystysuoralle pinnalle lakkaamiseen. Naarmuuntumaton ja iskunkestävä lakka kestää kulutusta sekä kemikaaleja ja säätä. Cello Hybrid-lakkaa on saatavana kolme kiiltoastetta: kiiltävä, puolihimmeä ja matta. • pakkauskoko: 400 ml • valumaton • peittää hyvin • kuivuu nopeasti • iskunkestävä • naarmuuntumaton • lähes hajuton • riittoisuus pinnasta riippuen 1,25 - 1,75 m² SPRAYLAKAN KÄYTTÖ Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas, rasvaton ja kuiva. Aerosolin on oltava huoneenlämpöinen, noin +15… +25 °C. Ympäristön esineet ja pinnat on suojattava maalilta. Ennen käyttöönottoa ravistetaan spraypurkkia kaksi minuuttia ja poistetaan suuttimen alta punainen turvarengas. Testaa lakkaa esimerkiksi suojapaperille ennen lakkauksen aloittamista. Lakkaussetäisyys on noin 25 - 30 senttimetriä kohteesta. Lakkaa suihkutetaan usea ohut kerros. Ravista pulloa aina ennen seuraavaa kerrosta. Käytön jälkeen suutin puhdistetaan kääntämällä aerosoli ylösalaisin ja painamalla suutinta 5 sekunnin ajan. Lue tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta tuotteen ominaisuuksista, vaaroista ja turvallisesta varastoinnista ja käsittelystä. Valikoimastamme löydät myös spraymaalit ja suojavarusteet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Vaaralausekkeet

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Faroangivelser: H222 Extremt brandfarlig aerosol. H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.

Tuote

Paino
0.42 kg
Pakkauskoko (l)
0,4
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle ja ulos
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
0
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
0
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
0
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
0

Pakkaus

Paino
0.417 kg
Korkeus
19 cm
Pituus
7 cm
Leveys
7 cm