Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Spraymaali Cello Hybrid matta lakka

CELLO

Lähes hajuton ja nopeasti kuivuva spraylakka. Soveltuu maalattavaksi alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle. Erittäin hyvä tartuntakyky. Soveltuu pystysuoralle pinnalle. Valumaton, naarmuuntumaton ja iskunkestävä.

12,95 € / kpl

32,37 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501877329
  • EAN-koodi: 6438313407867

Cello Hybrid -spraylakka on lähes hajuton ja nopeasti kuivuva lakka. Lakka soveltuu käsitellyille ja käsittelemättömille puu-, metalli-, alumiini-, lasi-, kivi- ja erilaisille muovipinnoille. Hybridimaali on korkealaatuinen spraylakka, joka soveltuu maalattavaksi alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle. Lakalla on erittäin hyvä peitto- ja tartuntakyky. Lähes valumattomana lakka soveltuu erinomaisesti pystysuoralle pinnalle lakkaamiseen. Naarmuuntumaton ja iskunkestävä lakka kestää kulutusta sekä kemikaaleja ja säätä. Cello Hybrid-lakkaa on saatavana kolme kiiltoastetta: kiiltävä, puolihimmeä ja matta. • pakkauskoko: 400 ml • valumaton • peittää hyvin • kuivuu nopeasti • iskunkestävä • naarmuuntumaton • lähes hajuton • riittoisuus pinnasta riippuen 1,25 - 1,75 m² SPRAYLAKAN KÄYTTÖ Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas, rasvaton ja kuiva. Aerosolin on oltava huoneenlämpöinen, noin +15… +25 °C. Ympäristön esineet ja pinnat on suojattava maalilta. Ennen käyttöönottoa ravistetaan spraypurkkia kaksi minuuttia ja poistetaan suuttimen alta punainen turvarengas. Testaa lakkaa esimerkiksi suojapaperille ennen lakkauksen aloittamista. Lakkaussetäisyys on noin 25 - 30 senttimetriä kohteesta. Lakkaa suihkutetaan usea ohut kerros. Ravista pulloa aina ennen seuraavaa kerrosta. Käytön jälkeen suutin puhdistetaan kääntämällä aerosoli ylösalaisin ja painamalla suutinta 5 sekunnin ajan. Lue tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta tuotteen ominaisuuksista, vaaroista ja turvallisesta varastoinnista ja käsittelystä. Valikoimastamme löydät myös spraymaalit ja suojavarusteet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
0.42 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
1.25
Perusmaali
Muu
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
1.75
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
0.4

Pakkaus

Paino
0.417 kg
Nettosisältö
0.4 LTR
Korkeus
19 cm
Pituus
7 cm
Leveys
7 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Faroangivelser: H222 Extremt brandfarlig aerosol. H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.