Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Spraymaali Cello Hybrid ruusukulta

CELLO
  • EAN-koodi: 6438313407812 | Tuotenumero: 501877324

Lähes hajuton nopeasti kuivuva spraymaali. Soveltuu alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle sekä pystysuoralle pinnalle maalaamiseen. Hyvä peitto- ja tartuntakyky. Valumaton, naarmuuntumaton ja iskunkestävä.

12,95 € / kpl

32,37 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6438313407812
  • Tuotenumero: 501877324

Cello Hybrid -spraymaali on lähes hajuton ja nopeasti kuivuva spraymaali. Maali soveltuu alkydi-, akryyli- ja vesiohenteisten maalien päälle sekä pystysuoralle pinnalle maalaamiseen. Maali peittää ja tarttuu hyvin. Naarmuuntumaton ja iskunkestävä Cello Hybrid -spraymaali on markkinoiden käyttäjäystävällisin spraymaali. Lähes valumaton maali soveltuu erinomaisesti myös pystysuoralle pinnalle maalaamiseen. Spray soveltuu käsitellyille ja käsittelemättömille puu-, metalli-, alumiini-, lasi-, kivi- ja erilaisille muovipinnoille. Cello Hybrid on sään- ja kemikaalien kestävä sekä naarmuuntumaton ja iskunkestävä. • pakkauskoko: 400 ml • lähes hajuton • helppokäyttöinen • ei valu helposti pystysuorassa maalaamisessa • kuivuu nopeasti • riittoisuus pinnasta riippuen 1,25 - 1,75 m² SPRAYMAALIN KÄYTTÖ Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas, rasvaton ja kuiva. Aerosolin on oltava huoneenlämpöinen, noin +15… +25 °C. Ympäristön esineet ja pinnat on suojattava maalilta. Ennen käyttöönottoa ravistetaan spraypurkkia kaksi minuuttia ja poistetaan suuttimen alta punainen turvarengas. Testaa maalia esimerkiksi suojapaperille ennen maalauksen aloittamista. Maalausetäisyys on noin 25 - 30 senttimetriä kohteesta. Maalia suihkutetaan usea ohut kerros. Ravista pulloa aina ennen seuraavaa kerrosta. Käytön jälkeen suutin puhdistetaan kääntämällä aerosoli ylösalaisin ja painamalla suutinta 5 sekunnin ajan. Lue tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta tuotteen ominaisuuksista, vaaroista ja turvallisesta varastoinnista ja käsittelystä. Spraymaaleja on saatavissa eri väreissä. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
0.42 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
1.25
Perusmaali
Muu
Kiilto
Muu
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
1.75
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
0.4

Pakkaus

Paino
0.417 kg
Nettosisältö
0.4 LTR
Korkeus
19 cm
Pituus
7 cm
Leveys
7 cm

Vaaralausekkeet:

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Faroangivelser: H222 Extremt brandfarlig aerosol. H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.