Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Spruzit Spray 400 ml

NEUDORFF
  • EAN-koodi: 4005240167311 | Tuotenumero: 502564293

Spruzit tuhohyönteisspray on käyttövalmis spray kaikille koristekasveille, hedelmäpuille ja vihanneksille. Tehoaineet pyretriini ja rapsiöljy ovat tehokkaita aikuisia hyönteisiä, toukkia ja munia vastaan.

  • heti-käyttövalmis
  • helppokäyttöinen
  • tehokas
  • ei vahingoita kasveja

15,95 € / kpl

39,87 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 4005240167311
  • Tuotenumero: 502564293

Spruzit tuhohyönteisspray on käyttövalmis spray koristekasveille, hedelmäpuille ja vihanneksille. Luonnosta peräisin olevat ainesosat pyretriini ja rapsiöljy ovat tehokkaita aikuisia hyönteisiä, toukkia ja munia vastaan. Tehoaa imeviin ja pureviin hyönteisiin kuten kirvoihin, ripsiäisiin, ansarijauhiaisiin, punkkeihin, kilpikirvoihin, villakilpikirvoihin, kehrääjäpunkkeihin, toukkiin, kovakuoriaisiin ja ampiaisen toukkiin. Tuotteen luontainen tehoaine on pyretriini, joka on vastuullisesti tuotettu krysanteemikukkien ainesosa. Pyretriinin ja rapsiöljyn kaksoisteho auttaa nopeasti erilaisia tuhohyönteisiä vastaan. Aine hajoaa nopeasti UV-valossa. Käsittele kasvit vain niiden ollessa täysin kuivia, älä käsittele juuri ennen sadetta. Suihkutus on paras suorittaa tyynellä säällä, jolloin aine ei kulkeudu muualle. Lämpötilan tulee olla alle 25 °C kasvin vaurioitumisen välttämiseksi. Huolehdi annostelun noudattamisesta. Suihkuta kasvit märäksi, etenkin lehtien alapinta, jossa tuholaiset useimmiten ovat. Käyttökohteeksi sopivat kaikki sisä- ja ulkokasvit kotona, avomaalla, toimistoissa, kasvihuoneissa ja parvekkeilla. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Huomioi varoitukset ja merkit tuotteen pakkauksessa.

Pakkaus

Paino
0.532 kg
Nettosisältö
0.4 LTR
Korkeus
24 cm
Pituus
6.5 cm
Leveys
6.5 cm

Ympäristötiedot

Kasvien suojaus
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa EUH401 Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi. Faroangivelser: H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. EUH401 För att undvika risker för människors hälsa och för miljön, följ bruksanvisningen.