Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Tapettipohjamaali 9l valkoinen

TEKNOS

Vesiohenteinen M1-luokiteltu akrylaattidispersiomaali sisäkäyttöön. Uusien ja aiemmin maalattujen betoni-, tasoite- ja rakennuslevypintojen pohjamaalaukseen, jotka tapetoidaan paperi-, vinyyli- tai kuitutapeteilla.

  • riittoisuus 5-8 m²/l

69,90 € / kpl

7,77 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501376989
  • EAN-koodi: 6414621083832

Tapettipohjamaali on erityisesti tapetoitavien seinien pohjamaalaukseen suunniteltu vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali. Pohjamaalaus antaa hyvän tartuntapinnan tapetille ja tekee lopputuloksesta siistin ja kestävän. Teknoksen Tapettipohjamaali soveltuu kuivien sisätilojen seinäpinnoille, jotka on tarkoitus tapetoida paperi-, vinyyli- tai kuitutapeteilla. Tapettipohjamaali sopii myös lasikuitukankaan kiinnitykseen ja pohjamaalaukseen. Tapettipohjamaalilla voi maalata niin uusia kuin aikaisemmin maalattuja betoni-, tasoite- ja rakennuslevypintoja. Ennen pohjamaalausta pinta tulee tarvittaessa tasoittaa sopivalla tasoitteella, esimerkiksi Teknospro-sarjan valmistasoitteella. Tapettipohjamaalilla maalattu pinta on tapetoitavissa tai pintamaalattavissa seuraavana päivänä. • väri: valkoinen • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: alustasta riippuen 4–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 34 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Maali tarttuu parhaiten puhtaaseen ja hiomalla karhennettuun pintaan. Puhdista pohjamaalattavat pinnat pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalatut likaiset pinnat maalipesuaineella. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella, hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä tapettipohjamaali telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Tapetoi pinta haluamallasi tapetilla seuraavana päivänä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Laajasta tapettivalikoimastamme löydät erilaiset kuitu-, paperi- ja vinyylitapetit – tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä. Muista myös telat ja siveltimet, maalarinteipit, tapettiliisterit ja suojaustarvikkeet!

Tuote

Paino
12.88 kg
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
4
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
8
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
4
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
8
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Täyshimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
13.93 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: IPBC ja EGForm ja C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa ihon herkistymistä. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1) och 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering under lagring: IPBC och EGForm och C(M)IT/MIT (3:1). Risk för hudsensibilisering.