Teknofloor Aqua Lattiamaali 9l PM3 sävytettävä

TEKNOS

Vesiohenteinen akryylipohjainen lattiamaali sisäkäyttöön. Uusille ja aiemmin alkydi- tai akrylaattimaaleilla maalatuille betoni- ja puupinnoille: lattiat, portaat, kellarit, varastotilat. Puolikiiltävä. CE-hyväksytty.

163 € / kpl

18,11 € / l

Toimitus
Ei toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500971252
  • EAN-koodi: 6414621034728

Teknofloor Aqua on vesiohenteinen lattiamaali, joka soveltuu mm. uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden sekä -portaiden maalaukseen sisätiloissa. Puolikiiltävä Teknofloor Aqua -lattiamaali sopii hyvin kohteisiin, joissa lattiapinta altistuu tavanomaiselle rasitukselle. Teknofloor Aqualla voit myös huoltomaalata aikaisemmin alkydi-, uretaanialkydi- tai akrylaattimaalilla käsitellyt lattiat. Maalattu pinta on pölykuiva tunnin kuluttua, päällemaalattavissa neljän tunnin kuluttua ja täysin kovettunut noin viikon kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään maalauksen jälkeen vedellä ja pesuaineella. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uusi pinta pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Uusi betonilattia Uuden betonin on oltava vähintään 4 viikkoa vanha, kovettunut ja kuivunut. Teräshierretyn betonin pinnasta poistetaan tiivis sementtiliimakerros pintahionnalla tai peittauksella. Vanha betonilattia Maalaamattomat, rasvaiset lattiat voidaan puhdistaa emulsiopesulla. Emulsiopesun jälkeen lattia happopeitataan, jos sitä peittää sementtiliimakerros. Irtoava ja heikosti kiinni oleva vanha maali ja sementtiliima voidaan poistaa kaapimalla tai hiomalla. Pese aikaisemmin maalatut pinnat maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Uusi puulattia Puhdista käsittelemätön puupinta ja hio tarvittaessa tasaiseksi. Poista hiontapöly. Vanha puulattia Puhdista käsittelemätön puupinta ja tasoita tarvittaessa hiomalla. Poista hiontapöly. Poista maalatusta pinnasta irtoava ja heikosti kiinni oleva vanha maali. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita kolot tarvittaessa kitillä. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: betonipeittausliuos, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

EEUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: BIT ja DTBMA. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering under lagring: BIT och DTBMA.

Tuote

Paino
10.64 kg
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM3
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
7
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
8

Pakkaus

Paino
11.69 kg
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm