Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Tiivistysliima Katepal K-36 10l

KATEPAL

Kumibituminen tuote bitumikermien kylmäliimaukseen sekä tiivistämiseen. Myös muiden katemateriaalien saumojen tiivistykseen.

  • monikäyttöinen tuote
  • kotimainen tuote

115 € / kpl

11,50 € / l

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 500962922
  • EAN-koodi: 6417443503663

Katepal Tiivistysliima K-36 on kumibituminen tuote bitumikermien kylmäliimaukseen ja tiivistämiseen. Tiivistysliima K-36 sopii myös muiden katemateriaalien saumojen tiivistykseen. Tiivistysliima on musta, valumaton ja säänkestävä massa. Katepalin tiivistysliima K-36 on kumibitumipohjainen liima, joka on tarkoitettu kattohuopien saumojen liimaukseen sekä ylösnostojen, läpivientien yms. tiivistämiseen. Tiivistysliima on monikäyttöinen kotimainen tuote. Tiivistysliiman lämmönkesto on +100 °C, mutta se ei valu korkeammissakaan lämpötiloissa. Liima kuivuu pölykuivaksi +20 °C lämpötilassa noin 5 tunnissa. Tiivistysliiman kovettumisaika on 1 - 14 vuorokautta riippuen kerrospaksuudesta. TEKNISET TIEDOT • astiakoko: 1, 3, ja 10 l astiat ja 0,3 l tuubi • väri: musta • menekki: noin 0,5 - 1 l/m², kun kerrospaksuus on 0,5 - 1 mm • käyttö: huopa-, pelti- ja tiilikattojen tiivistys, bitumikermien liimaus TIIVISTYSLIIMAN KÄYTTÖ Säilytä liima kuivassa paikassa auringolta ja kuumuudelta suojassa. Ennen käyttöä liima on säilytettävä huoneenlämpötilassa vähintään 1 vuorokausi. Käsiteltävä pinta on puhdistettava liasta ja rasvasta. Huokoiset ja pölyiset pinnat kannattaa sivellä ensin K-80-bitumiliuoksella. Liimaus vaatii +5…+50 °C työskentelylämpötilan. Liimaa levitetään 45 asteen kulmassa, esimerkiksi 4 x 4 mm kampalastalla, noin 1 mm paksuinen kerros. Pinnat painetaan huolellisesti yhteen ilmasulkeumien välttämiseksi ja painetaan lujasti kiinni, kunnes liima pursuaa saumasta. Lopuksi purseet tasoitetaan lastalla. Tiivistysliima tarttuu hyvin myös kosteahkolle pinnalle. Liiman menekki on noin 1 l/m². Kun liima on märkää, liimattua kohtaa ei saa peittää, eikä laittaa painon alle. Tuotteen on annettava kuivua ja liuottimien haihtua täysin sisätiloissa ennen tilojen käyttöönottoa. Liima kuivuu pölykuivaksi +20 °C lämpötilassa noin 5 tunnissa. Tiivistysliiman kovettumisaika on 1 - 14 vuorokautta riippuen kerrospaksuudesta. Tahrat ja työvälineet voi puhdistaa lakkabensiinillä tai mineraalitärpätillä. Kuivumaton liima on ongelmajätettä. Tyhjän pakkauksen tai kuivuneen tuotteen voi laittaa kaatopaikkajätteisiin. Valikoimastamme löydät myös bitumikermit ja muut kattotarvikkeet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja myymälässä.

Vaaralausekkeet:

H312+H332 Haitallista joutuessaan iholle tai hengitettynä. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. H304 Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Faroangivelser: H312+H332 Skadligt vid hudkontakt eller vid inandning. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. H304 Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.

Tuote

Paino
10 kg
Väri
Musta

Pakkaus

Paino
12.84 kg
Nettosisältö
10 LTR
Korkeus
21 cm
Pituus
30 cm
Leveys
30 cm