Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Ultra Primer Pohja- ja välimaali 9l AP valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Himmeä, akrylaattipohja- ja välimaali pohjustettujen ja teollisesti pohjamaalattujen puupintojen ulkomaalaukseen. Valkoinen. Sävytettävissä. Vesiohenteinen.

107 € / kpl

11,89 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500883197
  • EAN-koodi: 6408070055359

Tikkurilan Ultra Primer on himmeä pohja- ja välimaali uusien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin ulkomaalilla käsiteltyjen ulkopuupintojen pohjamaalaukseen ennen pintamaalausta. . Pohjamaalaamalla maalattavat pinnat lopputuloksesta tulee kestävämpi ja kauniimpi ja maalipinnan huoltoväli pitenee. Pohjamaalaus myös vähentää puussa olevan pihkan ja muiden värjäävien uuteaineiden aiheuttamaa maalipinnan värjäytymistä. Pihkaa on etenkin oksankohdissa, ja siksi ne kannattaa käsitellä erityisen huolellisesti. Vesiohenteisen Ultra Primer -pohja- ja -välimaalin pintamaalaukseen soveltuvat parhaiten Tikkurilan Ultra-sarjan talomaalit sekä Pika-Teho. Maalauskohteita ovat esimerkiksi lautaverhoillut ulkoseinät, vuorilaudat, kaiteet ja aidat. Maalipinta on kosketuskuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua maalaamisesta – sääolosuhteista riippuen. Työvälineet pestään vedellä. Sävytä pohjamaali lähelle valitsemaasi pintamaalin sävyä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin (sävyt eivät ole tarkkoja) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: sahattu puupinta 4–6 m²/l, höylätty puupinta 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 30 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Maalaamaton puupinta Uusi puupinta kannattaa pohjustaa mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa. Puhdista käsittelemätön tai teollisesti pohjamaalattu pinta mahdollisesta liasta, homeesta ja irtoavasta aineksesta. Käytä tarvittaessa homepesuliuosta. Poista irtoava pihka oksankohdista. Suojaa ruostuvat metalliosat kuten naulankannat ruosteenestopohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu puupinta Poista aikaisemmin maalatuista puupinnoista irtoaines, lika ja pöly. Käytä homeen poistamiseen tarvittaessa homepesuainetta. Poista vanha, irtoava maali kaapimella ja harjaa pinta puhtaaksi teräsharjalla. Puupuhtaat pinnat voit käsitellä pohjusteella. Paikkamaalaa Ultra Primerilla pohjamaalia kaipaavat pinnat. MAALAAMINEN Sekoita maali hyvin, ohenna tarvittaessa vedellä (enintään 10 %) ja levitä harjasiveltimellä tai ruiskulla ja sivelemällä. Käsittele puun päätypinnat erityisen huolellisesti. Pintamaalaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian pohjamaalauskäsittelyn jälkeen, viimeistään 10 kuukauden kuluttua. Pintamaalaa yhteen tai kahteen kertaan Ultralla tai Pika-Teholla riippuen alustan väripoikkeamasta ja käsiteltävän pinnan kunnosta. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman lämpötilan olla yli +5 °C ja suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, pohjuste, homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
11.52 kg
Ohenne
Vesi
Käyttö
Ulos
Perusmaali
AP
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
9
Kiilto
Himmeä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
4

Pakkaus

Paino
12.563 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
25 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.