Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Unica Akva Ovi- ja ikkunamaali 2,7l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Tarttuva ja alustan mukaan joustava maali vanhoihin tai uusiin ikkunoihin ja oviin. Sopii sisälle ja ulos. Ei haitallisia liuotepäästöjä. Soveltuu myös ulkokalusteisiin. M1-päästöluokitus.

59,90 € / kpl

22,19 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500977013
  • EAN-koodi: 6408070063156

Unica Akva on monikäyttöinen ja nopeasti kuivuva maali, joka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Unica Akvalla maalaat kestävän pinnan niin puisiin ikkunoihin ja oviin kuin ulkokalusteisiin ja kaiteisiin. Vesiohenteinen, puolikiiltävä Unica Akva kestää kovissakin olosuhteissa halkeilematta, haalistumatta ja kellastumatta. Se sopii sekä uusille että aikaisemmin maalatuille puu- ja metallipinnoille sekä sisällä että ulkona. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua maalaamisesta ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. Lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä Unica Akva saavuttaa noin kahdessa viikossa. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista käsittelemätön puupinta liasta, homeesta ja irtoavasta aineksesta. Pese pinta maalipesuaineella ja tarvittaessa homeenpoistoaineella. Poista irtoava pihka oksankohdista ja eristä sisäosien oksankohdat oksalakalla. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Ulkotilojen metallipinnat kannattaa pohjamaalata ruosteenestopohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Poista aikaisemmin maalatusta pinnasta irtoava maali ja kitti. Pese pinta maalinpesuaineella ja tarvittaessa homeenpoistoaineella. Hio kiiltävät pinnat himmeiksi ja pyöristä terävät kulmat. Poista hiontapöly. Kittaa sisäpuolisten puuosien kolot ja syvennykset ja hio kitatut kohdat. Käsittele ulkona olevat puupuhtaat pinnat pohjusteella ja pohjamaalaa kuluneet pinnat. Metallipinnat pohjamaalataan ruosteenestopohjamaalilla. Tee lasituskittaus ikkunakitillä pohjamaalauksen jälkeen. Huomaa, että Unica Akvalla ei voi maalata silikonikittien päälle. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se siveltimellä, telalla tai ruiskulla kahteen kertaan. Suurille pinnoille maali kannattaa levittää ensin lyhytnukkaisella telalla ja tasoittaa heti siveltimellä. Voit ohentaa Unica Akvaa tarvittaessa vedellä. Maali kuivuu nopeasti, joten työ kannattaa tehdä kaistaleina. Ikkunoita maalattaessa maalauksen pitää ulottua 1–2 mm lasin päälle. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: kitti, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 2,4,7,9-tetrametyylidek-5-yyni-4,7-dioli, 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni, 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos, 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 2,4,7,9-Tetramethyl-5-decyne-4,7-diol, 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on, 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning, 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och 3-jod-2-propynylbutylkarbamat. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
3.159 kg
Pakkauskoko (l)
2,7
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle ja ulos
Perusmaali
A
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
8

Pakkaus

Paino
3.637 kg
Korkeus
18 cm
Pituus
19.2 cm
Leveys
19.2 cm