Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

V33 Amme- ja pesuallasmaali 1l White

V33

Vesiohenteinen, 100-prosenttisesti vedenpitävä maali suoraan ammeisiin ja pesualtaisiin. Erittäin kestävä pinta toistuvaan käyttöön veden alla. Erinomainen tarttuvuus kiiltäville koville pinnoille ilman pohjamaalia. Sisäkäyttöön.

  • kuivumisaika 8 h
  • käyttövalmis 7 vrk
  • riittoisuus 6 m²/l
  • kiiltoaste semi gloss 50

60,90 € / kpl

60,90 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502179936
  • EAN-koodi: 3153895152280

V33 Amme- ja pesuallasmaali on erittäin kestävä valkoinen remontointimaali, jolla voi helposti uudistaa ja raikastaa vanhan ammeen tai pesualtaan ilmeen ilman kallista ja aikaa vievää remonttia tai kalusteiden vaihtamista. Amme- ja pesuallasmaali tarttuu erinomaisesti koville kiiltäville pinnoille ilman pohjamaalausta. V33:n Amme- ja pesuallasmaali kestää kovaa kulutusta ja toistuvaa käyttöä veden alla. Maali on kuivuttuaan täysin vedenpitävä. Maali on vesiohenteinen ja kestää päivittäistä käyttöä. Se kiinnittyy erinomaisesti ilman pohjamaalia puhtaalle, tasaiselle ja kovalle pinnalle ja kestää veden sekä pesuaineiden aiheuttamaa rasitusta sekä kostean tilan suuriakin lämpötilanvaihteluita. Amme- ja pesuallasmaalilla voidaan maalata pesutiloja, pesualtaita, ammeita, suihkualtaita ja bideitä kosteissa sisätiloissa. Pesuallasmaali soveltuu monenlaisille materiaaleille, mm. emaloidulle posliinille tai teräkselle sekä marmorille ja PVC-muoville. OMINAISUUDET: • sopii ammeiden ja pesualtaiden maalaamiseen • saatavana useita sävyjä • kuivumisaika: 8 tuntia • pinta käyttövalmis 7 vrk:n kuluttua • riittoisuus: 6 m²/l • kiiltoaste: semi gloss 50 • väri: valkoinen KÄYTTÖOHJE Poista silikonisaumat ja esikäsittele maalattava pinta pakkauksen ohjeen mukaan. Pinnan pesu ja huolellinen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Lisää pakkauksessa oleva lisäaine maalin sekaan ja sekoita. Irrota hanat ja viemäriosat tai suojaa ne maalarinteipillä. Maalaa kaksi kerrosta. Pinta voidaan maalata toiseen kertaan 8 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa pinta lopuksi suojalakalla. Maalattu pesuallas tai amme voidaan ottaa käyttöön viikon kuluttua maalaamisesta: silloin maalipinta kestää jatkuvaa veden ja pesuaineiden vaikutusta. Käsittele kuitenkin maalattua pintaa erityisen varoen ensimmäisten 20 päivän ajan. K-Raudan valikoimista löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen maalausprojektiin: telat ja siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit sekä työvaatteet ja -käsineet. Tutustu myös muihin V33-tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH208 Sisältää 5-KLOORI-2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN JA 2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN (3:1) SEOS. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH 208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH 208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
1.01 kg
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
6
Pakkauskoko (l)
1
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
1.1 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
17.5 cm
Pituus
7 cm
Leveys
13 cm