V33 KAAKELIMAALI LATTIALLE MUSTANHARMAA 2L

V33 KAAKELIMAALI LATTIALLE MUSTANHARMAA 2L

V33

Iskun- ja tahrankestävä maali lattialaattojen täydelliseen viimeistelyyn ilman pohjamaalia. Valumaton, tarttuva maali kestää iskuja, pesua, tahroja, vettä ja kävelyn aiheuttamaa rasitusta myös kylpyhuoneissa. Vesiohenteinen.


69,90 € / kpl

34,95 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501430725
  • EAN-koodi: 3153895015318

V33- kaakelimaali lattioille on mainio tuote kodin laattalattiapintojen nopeaan ja helppoon uudistamiseen. Maali sopii kaikille laatoille, marmorille ja kivipinnoille – eikä vaadi erillistä pohjamaalausta. Aina ei kannata tehdä suurta ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista – myös kodin laattapinnat voi uudistaa helposti ja nopeasti maalaamalla. Vesiohenteinen V33- kaakelimaali lattioille kestää hyvin kulutusta, hylkii likaa ja soveltuu vaativiin, usein puhdistettaviin kohteisiin, kuten keittiöön. Se sopii lasitettujen ja lasittamattomien laattojen lisäksi myös lasitiilien sekä graniitti-, marmori- ja muiden kivipintojen käsittelyyn. V33-remontointimaalit tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita. Pinnan huolellinen esikäsittely on kuitenkin tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. • väri: mustanharmaa • kiiltoaste: puolihimmeä • riittoisuus: n. 12 m²/l • EU VOC -raja-arvo: 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 2 g/l. Maalipinta on päällemaalattavissa kolmen tunnin kuluttua ja täysin kuivunut 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Vältä pinnan mekaanista rasitusta noin kahden viikon ajan maalauksen jälkeen. PINNAN ESIKÄSITTELY V33-remontointimaaleilla maalattaessa pinta on aina esikäsiteltävä, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi onnistunut. Käsittelemättömät pinnat Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Käsittele tämän jälkeen pinta V33:n kaakelilattioiden esikäsittelyaineella. Käsittele nurkat ja saumat erityisen huolellisesti. Huuhtele lattia hyvin vedellä ja anna sen kuivua. Aikaisemmin maalatut pinnat Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Käsittele tämän jälkeen pinta V33:n kaakelilattioiden esikäsittelyaineella. Poista silikonisaumat ennen maalausta ja saumaa uudelleen maalin kuivuttua. Kylpyhuoneen maalattavien pintojen tulee olla täysin kuivat ennen käsittelyä. MAALAAMINEN Käytä maalaamiseen maalaustelaa tai sivellintä. Lisää maalipurkin kannen alla oleva lisäainepakkaus maalin joukkoon ja sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Lisäaineen lisäämisen jälkeen maali on käytettävä 10 päivän kuluessa, sillä tämän jälkeen maalin tarttuvuus ja kestävyys heikentyvät. Levitä maali tasaisin, ristikkäisin vedoin ja vältä paksuja kertymiä. Aloita huoneen reunasta siveltimellä ja jatka maalaustelalla. Anna ensimmäisen maalikerroksen kuivua kolme tuntia ja maalaa sitten toinen kerros. Lattialla voi kävellä 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Maalaa pinta kahteen kertaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Työvälineet voit käytön jälkeen pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaa huoneenlämmössä vedottomassa tilassa ja noudata tuotteen kuivumisaikoja. Muista myös: esikäsittelyaine, siveltimet, telat, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Pakkauskoko (l)
2
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
2.313 kg
Korkeus
12 cm
Pituus
24 cm
Leveys
14 cm