V33 KAAKELIMAALI SEINILLE VALKOINEN 2L

V33 KAAKELIMAALI SEINILLE VALKOINEN 2L

V33

Veden- ja pesuaineenkestävä kaakelimaali seinäpintojen täydelliseen viimeistelyyn ilman pohjamaalia. Ei hilseile, kestää erittäin hyvin lämpötilavaihteluita ja estää homeen kehittymistä myös kylpyhuoneissa. Vesiohenteinen.


69,90 € / kpl

34,95 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501430703
  • EAN-koodi: 3153895015097

V33- kaakelimaali seinille on mainio tuote kodin laattapintojen nopeaan ja helppoon uudistamiseen. Maali sopii kaikille laatoille, marmorille ja kivipinnoille – eikä erillistä pohjamaalausta tarvita. Aina ei kannata tehdä suurta ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista – myös laattapinnat voi uudistaa helposti ja nopeasti maalaamalla. Vesiohenteinen V33- kaakelimaali seinille kestää kovaakin kulutusta, pesua ja vesiroiskeita. Maali hylkii likaa ja soveltuu vaativiin, usein puhdistettaviin kohteisiin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Maali sopii lasitettujen ja lasittamattomien laattojen lisäksi myös lasitiilien sekä graniitti-, marmori- ja muiden kivipintojen käsittelyyn. V33-remontointimaalit tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita. Maalien koostumus on valumaton ja työstäminen vaivatonta. Pinnan huolellinen esikäsittely on tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. V33- kaakelimaali seinille ei sovellu lattiapintojen, suihkualtaiden, kylpyammeiden, lavuaarien eikä työtasojen maalaamiseen. • väri: valkoinen • kiiltoaste: puolihimmeä • riittoisuus: n. 12 m²/l • EU VOC -raja-arvo: 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 6 g/l. Maalipinta on kosketuskuiva noin neljän tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Täysin kuivunut maalipinta on kolmessa vuorokaudessa. Vältä pinnan mekaanista rasitusta noin kolmen viikon ajan maalauksen jälkeen. PINNAN ESIKÄSITTELY V33-remontointimaaleilla maalattaessa pinta on aina esikäsiteltävä, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi onnistunut. Pohjamaalausta ei kuitenkaan tarvita. Keraamiset laatat, seinälaatat, reunalaatat ja lasitiilet: Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Puhdista saumat huolellisesti käyttämällä hankaussientä tai harjaa. Puhdista puhdistusaine- ja homejäänteet. Poista silikonisaumat ennen maalausta. Saumaa uudelleen maalin kuivuttua. Kylpyhuoneen maalattavien laattapintojen täytyy olla täysin kuivat ennen käsittelyä. MAALAAMINEN Käytä maalaamiseen maalaustelaa ja nurkkiin sekä saumoihin sivellintä. Lisää maalipurkin kannen alla oleva lisäainepakkaus maalin joukkoon ja sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Lisäaineen lisäämisen jälkeen maali on käytettävä 10 päivän kuluessa, sillä tämän jälkeen maalin tarttuvuus ja kestävyys heikentyvät. Levitä maali telalla tasaisesti ylhäältä alaspäin suuntautuvin vedoin. Viimeistele vedoilla ylhäältä alas. Maalaa pinta kahteen kertaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Työvälineet voit käytön jälkeen pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaa huoneenlämmössä vedottomassa tilassa ja noudata tuotteen kuivumisaikoja. Muista myös: siveltimet, telat, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
2.195 kg
Pakkauskoko (l)
2
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
2.432 kg
Korkeus
12 cm
Pituus
24 cm
Leveys
14 cm