Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

V33 Kalustemaali 2l tummanharmaa

V33
  • EAN-koodi: 3153895015035 | Tuotenumero: 501430697

Ovien, kalusteiden ja paneelien täydelliseen viimeistelyyn ilman pohjamaalia sekä maalin- tai lakanpoistoa. Maali on likaa hylkivä ja kestää erinomaisesti kulutusta, pesua, iskuja, kolhuja, naarmuja ja vesiroiskeita. Vesiohenteinen.

  • vesiohenteinen
  • riittoisuus 12 m²/l
  • työvälineet: sivellin/tela
  • täysin kuiva: 24 h

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • EAN-koodi: 3153895015035
  • Tuotenumero: 501430697

V33-kalustemaalilla uudistat helposti ja nopeasti kotisi ilmeen. Maali sopii lakatuille, maalatuille sekä melamiini- ja laminaattipintaisille kalusteille – ilman aikaa vievää pohjamaalausta. Vesiohenteinen V33-kalustemaali kestää kovaakin kulutusta, iskuja ja hankausta sekä pesua. Maali hylkii likaa ja soveltuu jatkuvaa puhdistusta vaativiin kohteisiin, kuten keittiöön tai eteiseen. V33-kalustemaalilla voit maalata sekä irto- että kiintokalusteita: saat helposti ja nopeasti esimerkiksi aivan uudennäköisen keittiön maalaamalla kaapit ja laatikot. V33-maaalit tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita. Maalien koostumus on valumaton ja työstäminen vaivatonta. Pinnan huolellinen esikäsittely on tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. Jos vanha maali tai lakka on liuotinohenteista tai et ole varma sen laadusta, pinta kannattaa hioa varmuuden vuoksi. • väri: tummanharmaa • kiiltoaste: puolihimmeä • riittoisuus: n. 12 m²/l • EU VOC -raja-arvo: 130 g/l. Tuotteen VOC: maks. 3 g/l. Maalipinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Täysin kuivunut maalipinta on vuorokaudessa. Vältä pinnan mekaanista rasitusta muutaman päivän ajan maalauksen jälkeen. PINNAN ESIKÄSITTELY V33-remontointimaaleilla maalattaessa pinta on aina esikäsiteltävä, jotta maali tarttuisi hyvin ja jotta lopputuloksesta tulisi onnistunut. Pohjamaalausta ei kuitenkaan tarvita. Lakattu tai maalattu puu ja PVC: Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Hio kevyesti hiekkapaperilla ja poista hiontapöly Melamiini, laminaatti, huonekalut ja pienet metalliesineet: Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Karkeat tai huokoiset pinnat (puu, mdf): Hio pinta kevyesti ja poista hiontapöly. MAALAAMINEN Käytä maalaamiseen sivellintä tai maalaustelaa, jossa on 5 mm pitkä nukka. Sekoita maali huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Telalla maalatessasi levitä maali tasaisesti telaan ja maalaa ohut kerros ylhäältä alaspäin suuntautuvin vedoin. Viimeistele vedoilla ylhäältä alas. Maalaa pinta kahteen kertaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Työvälineet voit käytön jälkeen pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaa huoneenlämmössä, vedottomassa tilassa, ja noudata tuotteen kuivumisaikoja. Muista myös: siveltimet, telat, hiomapaperi, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
2.449 kg
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Pakkauskoko (l)
2

Pakkaus

Paino
2.628 kg
Nettosisältö
2 LTR
Korkeus
12 cm
Pituus
24 cm
Leveys
14 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.