V33 KALUSTEMAALI 750ML LUONNONHARMAA

V33 KALUSTEMAALI 750ML LUONNONHARMAA

V33

Ovien, kalusteiden ja paneelien täydelliseen viimeistelyyn ilman pohjamaalia sekä maalin- tai lakanpoistoa. Maali on likaa hylkivä ja kestää erinomaisesti kulutusta, pesua, iskuja, kolhuja, naarmuja ja vesiroiskeita. Vesiohenteinen.

29,90 € / kpl

39,87 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501430692
  • EAN-koodi: 3153895014977

V33-kalustemaalilla uudistat helposti ja nopeasti kotisi ilmeen. Maali sopii lakatuille, maalatuille sekä melamiini- ja laminaattipintaisille kalusteille – ilman aikaa vievää pohjamaalausta. Vesiohenteinen V33-kalustemaali kestää kovaakin kulutusta, iskuja ja hankausta sekä pesua. Maali hylkii likaa ja soveltuu jatkuvaa puhdistusta vaativiin kohteisiin, kuten keittiöön tai eteiseen. V33-kalustemaalilla voit maalata sekä irto- että kiintokalusteita: saat helposti ja nopeasti esimerkiksi aivan uudennäköisen keittiön maalaamalla kaapit ja laatikot. V33-maaalit tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita. Maalien koostumus on valumaton ja työstäminen vaivatonta. Pinnan huolellinen esikäsittely on tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. Jos vanha maali tai lakka on liuotinohenteista tai et ole varma sen laadusta, pinta kannattaa hioa varmuuden vuoksi. • väri: luonnonharmaa • kiiltoaste: puolihimmeä • riittoisuus: n. 12 m²/l • EU VOC -raja-arvo: 130 g/l. Tuotteen VOC: maks. 3 g/l. Maalipinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Täysin kuivunut maalipinta on vuorokaudessa. Vältä pinnan mekaanista rasitusta muutaman päivän ajan maalauksen jälkeen. PINNAN ESIKÄSITTELY V33-remontointimaaleilla maalattaessa pinta on aina esikäsiteltävä, jotta maali tarttuisi hyvin ja jotta lopputuloksesta tulisi onnistunut. Pohjamaalausta ei kuitenkaan tarvita. Lakattu tai maalattu puu ja PVC: Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Hio kevyesti hiekkapaperilla ja poista hiontapöly Melamiini, laminaatti, huonekalut ja pienet metalliesineet: Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Karkeat tai huokoiset pinnat (puu, mdf): Hio pinta kevyesti ja poista hiontapöly. MAALAAMINEN Käytä maalaamiseen sivellintä tai maalaustelaa, jossa on 5 mm pitkä nukka. Sekoita maali huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Telalla maalatessasi levitä maali tasaisesti telaan ja maalaa ohut kerros ylhäältä alaspäin suuntautuvin vedoin. Viimeistele vedoilla ylhäältä alas. Maalaa pinta kahteen kertaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Työvälineet voit käytön jälkeen pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaa huoneenlämmössä, vedottomassa tilassa, ja noudata tuotteen kuivumisaikoja. Muista myös: siveltimet, telat, hiomapaperi, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
0.919 kg
Pakkauskoko (l)
0,75
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
0.987 kg
Korkeus
13.5 cm
Pituus
14 cm
Leveys
9 cm