V33 LATTIAMAALI PUULLE VALKOINEN 2L

V33 LATTIAMAALI PUULLE VALKOINEN 2L

V33

Puulattioiden, parketin, laminaatin ja portaiden täydelliseen viimeistelyyn ilman pohjamaalia. Valumaton maali ei hilseile, kestää iskuja, kolhuja, pesua, likaa, tahroja ja kävelyn aiheuttamaa rasitusta. Vesiohenteinen.

59,90 € / kpl

29,95 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501430730
  • EAN-koodi: 3153895015363

V33-lattiamaali puulle on vesiohenteinen, kestävä lattiamaali, joka soveltuu lakattujen ja maalattujen puu- ja parkettilattioiden sekä laminaattilattioiden maalaukseen – ilman aikaa vievää pohjamaalausta. V33-lattiamaali kestää hyvin kulutusta, kolhuja ja hankausta. Maali hylkii likaa ja soveltuu usein puhdistettaviin kohteisiin. Maalaaminen on helppoa ja nopeaa, ja maalattu lattia kestää käytössä. V33-lattiamaalilla voit maalata myös sisätilojen puiset portaat. V33-remontointimaalit sopivat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita. Pinnan huolellinen esikäsittely on kuitenkin tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. • väri: valkoinen • kiiltoaste: puolihimmeä • riittoisuus: n. 12 m²/l • EU VOC -raja-arvo: 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 2 g/l. Maalipinta on päällemaalattavissa kolmen tunnin kuluttua ja täysin kuivunut 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Vältä pinnan mekaanista rasitusta noin kahden viikon ajan maalauksen jälkeen. PINNAN ESIKÄSITTELY V33-remontointimaaleilla maalattaessa pinta on aina esikäsiteltävä, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi onnistunut. Pohjamaalausta ei kuitenkaan tarvita. Laminaatti: Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Hio lattia kevyesti hiekkapaperilla ja poista hiontapöly. Puu- ja parkettilattia: Hio käsittelemätön lattiapinta kevyesti ja poista hiontapöly. Aikaisemmin maalattu tai lakattu pinta: Jos lattiapinta on hyvässä kunnossa, pese se vedellä, huuhtele ja anna kuivua. Hio pinta kevyesti hiekkapaperilla ja poista hiontapöly. Vaihtoehtoisesti voit käyttää V33:n esikäsittelyainetta puulattioille. Jos lattiapinta on osittain kulunut, hio pinta paljaaksi puuksi ja poista hiontapöly tai käytä V33:n esikäsittelyainetta puulattioille. MAALAAMINEN Käytä maalaamiseen maalaustelaa, jossa on 8–12 mm pitkä nukka, tai tekokuitusivellintä. Sekoita maali huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja levitä se tasaisin, ristikkäisin vedoin. Vältä paksuja kertymiä. Aloita huoneen reunasta siveltimellä ja jatka maalaustelalla. Portaissa maalataan ensin kaiteet ja sitten askelmat ja nousijat ylhäältä alas laskeutuen. Anna ensimmäisen maalikerroksen kuivua kolme tuntia ja maalaa sitten toinen kerros. Lattialla voi kävellä 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Maalaamalla pinnan kahteen kertaan lopputuloksesta tulee kestävä ja kaunis. Työvälineet voit käytön jälkeen pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaa huoneenlämmössä vedottomassa tilassa ja noudata tuotteen kuivumisaikoja. Muista myös: esikäsittelyaine, siveltimet, telat, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovi

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
2.369 kg
Pakkauskoko (l)
2
Kiilto
Puolihimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
2.55 kg
Korkeus
12 cm
Pituus
24 cm
Leveys
14 cm