Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

V33 Remontointimaali kylpyhuone 2l Rye

V33

Vesiohenteinen, vedenkestävä pinta kylpyhuoneen kaikille seinä- ja kalustepinnoille. Kestää suuria lämpötilan vaihteluita, eikä vaadi pohjamaalia erinomaisen tartunnan takia. Helppo pestä ja huoltaa. Sisäkäyttöön.

  • kuivumisaika 6 h
  • vedenkestävä 48 h
  • riittoisuus 12 m²/l
  • kiiltoaste semi gloss 50

84,90 € / kpl

42,45 € / l

Kotiintoimitettava

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502179908
  • EAN-koodi: 3153895152235

V33 Kylpyhuoneen Remontointimaali on vesiohenteinen maali, joka on tarkoitettu kylpyhuoneen pintojen maalaamiseen. Kylpyhuoneen V33-remontointimaalilla voi maalata esimerkiksi seinäkaakelit tai kalusteet. Aina ei kannata tehdä kallista ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista. Jopa kylpyhuoneen pinnat voidaan uudistaa helposti ja nopeasti maalaamalla. Kylpyhuoneen seinälaattojen ja muiden kostean tilan pintojen maalaamiseen kehitetty V33-remontointimaali muodostaa kosteutta ja kulutusta kestävän pinnan. Pohjamaalausta ei tarvita, sillä maalin tarttuvuus on erinomainen myös koviin pintoihin. Huolellinen esikäsittely on kuitenkin tärkeä työvaihe ennen kaakelimaalin käyttöä. Laattalattian maalaamiseen kannattaa käyttää erityisesti lattioille tarkoitettua kaakelimaalia. V33-maali soveltuu todella monenlaisille pinnoille: kalusteille, seinäkaakeleille, työtasoille, oviin ja ikkunoihin. Maalia voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille puupinnoille, melamiini-, laminaatti-, kaakeli-, kipsilevy-, lasi-, alumiini-, metalli- ja PVC-pinnoille sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pinnoille. Maalattavaa pintaa ei tarvitse erikseen pohjamaalata, sillä V33-remontointimaalin erityinen koostumus tekee siitä erinomaisesti tarttuvan, myös koviin pintoihin. Maali on vedenkestävä ja se kestää päivittäistä käyttöä sekä suuriakin lämpötilanvaihteluita. Mikrohuokoinen koostumus jättää kaakelisaumat hengittäväksi, joten kosteus pääsee haihtumaan normaalisti. OMINAISUUDET: • sopii mm. kylpyhuoneen seinälaattojen maalaamiseen • saatavana useita sävyjä • kuivumisaika: 6 tuntia • pinta käyttövalmis 24 tunnin kuluttua • pinta vedenkestävä 48 tunnin kuluttua • riittoisuus: 12 m²/l • kiiltoaste: semi gloss 50 • väri: rye KÄYTTÖOHJE Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin. Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 6 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 24 tunnin kuluttua ja vedenkestävä 48 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa vaakatasossa olevat pinnat kuten työtasot lopuksi V33:n suojalakalla. Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta. K-Raudan valikoimista löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen maalausprojektiin: telat ja siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit sekä työvaatteet ja -käsineet. Tutustu myös muihin V33-tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
2.33 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
Muu
Kiilto
Puolikiiltävä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
2

Pakkaus

Paino
2.61 kg
Nettosisältö
2 LTR
Korkeus
15 cm
Pituus
16 cm
Leveys
24 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH208 Sisältää 5-KLOORI-2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN JA 2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN (3:1) SEOS. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH 208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH 208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.