Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

V33 Remontointimaali lattiat ja portaat 2l Feather

V33

Vesiohenteinen lattiamaali eri lattiapinnoille, esimerkiksi kaakeleille. Sekä kuiviin kuiviin että kosteisiin tiloihin. Kestää arjen kulutusta, eikä vaadi pohjamaalia erinomaisen tartunnan takia. Helppo pestä ja huoltaa. Sisäkäyttöön.

  • kuivumisaika 3 h
  • vedenkestävä 48 h
  • riittoisuus 12 m²/l
  • kiiltoaste satin 25

84,90 € / kpl

42,45 € / l

Kotiintoimitettava

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502179930
  • EAN-koodi: 3153895152488

Lattioiden ja portaiden maalaamiseen tarkoitettu V33-remontointimaali on monikäyttöinen tuote erilaisten kodin lattiapintojen uudistamiseen. Maali sopii sekä kuiviin että kosteisiin sisätiloihin, joten sillä voi maalata jopa kylpyhuoneen laattalattian. V33-lattiamaali muodostaa kosteutta ja kovaakin kulutusta kestävän pinnan. Maalipinta on vedenkestävä, ja se kestää hyvin myös suuria lämpötilanvaihteluita. V33-maalilla maalattu pinta on helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Pohjamaalausta ei tarvita, sillä maalin tarttuvuus on erinomainen myös koviin lattiamateriaaleihin, kuten kaakeleihin. Pinnan huolellinen esikäsittely on kuitenkin olennainen työvaihe ennen maalaamista. V33:n lattia- ja porrasmaali soveltuu monille eri lattiamateriaaleille: uudelle ja vanhalle laattalattialle, betonille, marmorille, graniitille ja pinnoille, jotka ovat käsittelemätöntä, lakattua tai maalattua puuta, laminaattia tai lasitettua tai keraamista kiveä. Lattiamaalilla voidaan maalata kylpyhuoneen ja saunan kaakeli-, betoni- ja kivilattiat. Maalin mikrohuokoinen koostumus jättää kaakelisaumat hengittäväksi, joten kosteus pääsee haihtumaan normaalisti. OMINAISUUDET: • sopii mm. kylpyhuoneen laattalattian maalaamiseen • saatavana useita sävyjä • kuivumisaika: 3 tuntia • pinta käyttövalmis 24 tunnin kuluttua • pinta vedenkestävä 48 tunnin kuluttua • riittoisuus: 12 m²/l • kiiltoaste: satin 25 • väri: feather KÄYTTÖOHJE Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin. Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 3 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 24 tunnin kuluttua ja vedenkestävä 48 tunnin kuluttua maalaamisesta. Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta. K-Raudan valikoimista löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen maalausprojektiin: telat ja siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit sekä työvaatteet ja -käsineet. Tutustu myös muihin V33-tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
2.59 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
Muu
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
2

Pakkaus

Paino
2.59 kg
Nettosisältö
2 LTR
Korkeus
15 cm
Pituus
16 cm
Leveys
24 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH208 Sisältää 5-KLOORI-2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN JA 2-METYYLI-2H-ISOTIATSOL-3-ONIN (3:1) SEOS. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH 208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH 208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.