Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Vaahtosammutin Housegard 6l 34A 233B sis. letkun ja seinäkiinnikkeen

HOUSEGARD

Housegard 6 l vaahtosammutin sammuttaa A- ja B-luokan tulipaloja eli orgaanisia materiaaleja kuten puuta, paperia ja tekstiiliä sekä palavia nesteitä kuten bensiiniä, lakkaa jne. Teholuokka: 34A 233B.

  • sammutusaine: Inilam AX + SC6
  • SFS-EN3, CE, Wheelmark

79,90 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501905885
  • EAN-koodi: 7320890252604

Soveltuu tulenarkojen nesteiden, kuten bensiinin, öljyn ja vastaavien aineiden palontorjuntaan. Sammuttaa tehokkaasti myös orgaanisten materiaalien paloja. Sisältää tehokasta vaahtokonsentraattia, jossa on korkea sammutusteho 34A 233B. Vaahto tukahduttaa ja viilentää paloa. Vaahtokerros estää myös uudelleensyttymisen. Sammutusaine sisältää suoloja jotka reagoivat kemiallisesti palossa olevan ruokaöljyn tai rasvan kanssa muodostaen kalvon palon päälle. Teräsvalmisteisen sylinterin sisäpinta on käsitelty PPA-665-pinnoitteella. Soveltuu käytettäväksi teollisuuteen, maatalouteen, julkisiin tiloihin ja koteihin. Mukana letku ja seinäkiinnike. Toimintalämpötila 0…+60 °C. Sammutusaine: Inilam AX + SC6. Sertifioinnit: SFS-EN3, CE, Wheelmark. SAMMUTTIMEN HUOLTAMINEN Sammuttimeen stanssattu päiväys on tuotteen valmistuspäivä, josta lasketaan tarkistus tehtäväksi 1–2 vuoden kuluttua riippuen sammuttimen säilytysolosuhteista. Kotioloissa säilytettävällä tai henkilökohtaisessa käytössä olevalla sammuttimella ei ole tarkastuspakkoa. Yksityiskäytössä olevaa sammutinta kannattaa silloin tällöin kopautella ja ravistaa, jotta sammutusaine ei paakkuunnu. Samalla tulee silmämääräisesti tarkastaa, että paineneula on vihreällä alueella. Sammutin on aina huollettava käytön jälkeen, vaikka vain osa tehoaineesta olisi käytetty. Huoltaminen ja sammuttimen täyttö vaatii erikoistyökaluja ja koulutusta; ota yhteyttä valtuutettuun käsisammutinhuoltoliikkeeseen. Huollossa on käytettävä vain maahantuojan hyväksymiä tehoaineita ja varaosia. Lue lisää käsisammuttimia koskevista määräyksistä ja lainsäädännöstä Tukesin verkkosivuilta tukes.fi.

Pakkaus

Paino
11 kg
Korkeus
57.6 cm
Pituus
18.1 cm
Leveys
16.2 cm

Vaaralausekkeet:

H315 Ärsyttää ihoa. H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Laajennetussa vaahdossa hengitys ei ole mahdollista – tukehtumisvaara! Vuotojen sattuessa: varokaa liukkaita lattioita ja pintoja. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H318 Orsakar allvarliga ögonskador. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. Det går inte att andas i expanderad skum – risk för kvävning! Vid spill: se upp för hala golv och ytor.