Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Plus Terassiöljy 0,9l ruskea

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070074138 | Tuotenumero: 501514287

Valtti Plus Terrace Oil on vesiohenteinen puuöljy terasseille ja kalusteille ulkokäyttöön. Se suojaa puuta UV-säteilyltä ja tekee pinnasta erittäin kestävän. Saatavilla valmisvärit ruskea, kelonharmaa ja musta.

  • riittoisuus 5–15 m²/l
  • vesiohenteinen

21,95 € / kpl

24,39 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070074138
  • Tuotenumero: 501514287

Valtti Plus Terrace Oil on erittäin kestävä, erikoispigmenteillä sävytetty vesiohenteinen puuöljy terassien ja puisten pihakalusteiden käsittelyyn. Valtti Plus -terassiöljy antaa terassillesi upean sävyn, suojaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää puun halkeilua. Valtti Plus Terrace Oil -terassiöljyn orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella, mikä tarkoittaa, että 18 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista. Tikkurilan Valtti Plus Terrace Oil kestää tavanomaisia puuöljyjä paremmin Suomen vaihtelevissa säissä ja antaa puupinnalle erinomaisen suojan säärasituksilta, kosteudelta, lialta ja UV-säteilyltä. Öljyn erikoispigmentit imeytyvät syvälle puuhun ja antavat sille kauniin, puun omaa värisävyä korostavan värin, joka kestää UV-suojauksen ansiosta pitkään haalistumatta. Öljykäsittely saa terassin näyttämään uudenveroiselta pidempään, ja sillä on helppo uudistaa myös vanhat ja kuluneet puupinnat. Valtti Plus Terassiöljy ehkäisee tehokkaasti puun tikkuuntumista, halkeilua ja haalistumista. Vesiohenteinen, kasviöljypohjainen Valtti Plus Terrace Oil on turvallinen käyttää ja helppo levittää siveltimellä, sienellä tai terassiöljylastalla. Käytä tarvittaessa jatkovartta. Valtti Plus Terrace Oil sopii kestopuulle, kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle. Värivaihtoehtoina on ruskea, kelonharmaa ja musta, mutta alustan väri vaikuttaa pinnan lopulliseen sävyyn. Öljylle kannattaakin tehdä koesively: kokeile sitä huomaamattomaan kohtaan ennen koko pinnan käsittelyä lopullisen sävyn selvittämiseksi. Valtti Plus -terassiöljyllä käsitelty pinta on pintakuiva muutaman tunnin kuluttua käsittelystä. Kuivumisaikaan vaikuttavat pinnan huokoisuus, käytetyn puuöljyn määrä sekä säätila. • riittoisuus: 5–7 m²/l vanhalle ja kuluneelle puupinnalle, 7–15 m²/l uudelle tai hyväkuntoiselle puupinnalle • ohenne: vesi • väri: ruskea ESIKÄSITTELY Puhdista terassiöljyllä käsiteltävä puupinta liasta, pölystä ja irtoavasta aineksesta ja pese likainen pinta tarkoitukseen sopivalla pesuaineella. Jos puun pinnalle jää selvä kalvo, poista se ennen öljyämistä. KÄSITTELY Sekoita terassiöljy huolellisesti ennen käyttöä ja myös käytön aikana. Levitä öljy siveltimellä tai sienellä siten, että kaikki öljy imeytyy puuhun. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen, imeytymätön öljy pois. Sivele tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele pinnat kertaalleen. Tee huoltokäsittely tarvittaessa. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat kannattaa käsitellä puuöljyllä vuosittain. Kohtele käsiteltyä pintaa hellävaraisesti noin viikon ajan. Työvälineet pestään vedellä ja saippualla. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puun kosteuspitoisuuden alle 20 %, sillä kostea puu ei ime öljyä. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Tuote

Paino
91 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
Muu
Kiilto
Öljy
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
11
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.03 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.7 cm
Pituus
10.8 cm
Leveys
10.8 cm

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti (IPBC) ja reaktiomassa: 5-kloori2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 3-jod-2-propynylbutylkarbamat (IPBC) och reaktionsmassa av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion. Varning! Farliga respirabla droppar kan bildas vid sprejning. Inandas inte sprej eller dimma.