Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Wood Oil Puuöljy 3,6l EC

TIKKURILA

Perinteisellä Valtti Wood Oil -puuöljyllä suojaat ja kaunistat pihasi puiset rakenteet. Puuöljy suojaa puuta kosteudelta ja lialta. Puuöljy on helppo levittää. Imeytyy helposti uuteen tai aiemmin öljykäsiteltyyn puupintaan.

  • riittoisuus 5–15 m²/l
  • vesiohenteinen

42,95 € / kpl

11,93 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502535658
  • EAN-koodi: 6408070144879

Valtti Plus Wood Oil on kasviöljypohjainen vesiohenteinen puuöljyemulsio ulkokäyttöön. Puuöljy suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Valtti Plus Wood Oil -puuöljyn orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella mikä tarkoittaa, että 18 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista. Tikkurilan Valtti Plus Wood Oil -puuöljy sopii esimerkiksi pihakalusteiden, terassien ja laiturien käsittelemiseen. Sillä voit suojata puupuhtaat tai aikaisemmin öljyllä käsitellyt pinnat. Valtti Plus Wood Oil sopii kestopuulle, kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle. Tuotetta voi käyttää sävyttämättömänä, mutta sävytettynä se suojaa puupintaa paremmin sään vaikutuksilta. Puuöljyllä käsitelty pinta on pintakuiva muutaman tunnin kuluttua. Kuivumisaikaan vaikuttavat pinnan huokoisuus, käytetyn puuöljyn määrä sekä säätila. Seuraava käsittely voidaan tehdä pinnan kuivuttua, muutaman tunnin kuluttua. • väri: väritön, sävytettävissä • riittoisuus: 5–7 m²/l vanhalle ja kuluneelle puupinnalle, 7–15 m²/l uudelle tai hyväkuntoiselle puupinnalle • tiheys 1,0 kg/l • kuiva-ainepitoisuus n. 18 tilavuusprosenttia ESIKÄSITTELY Käsittelemätön pinta Puhdista puuöljyllä käsiteltävä puupinta liasta, pölystä ja irtoavasta aineksesta. Käytä tarvittaessa homepesuainetta. Aikaisemmin puuöljyllä käsitelty pinta Poista pinnalta irtoava aines kaapimella tai teräsharjalla. Puhdista pinta liasta ja pese tarvittaessa homepesuaineella. Jos puun pinnalle jää selvä kalvo, poista se ennen öljyämistä. KÄSITTELY Sekoita puuöljy huolellisesti ennen käyttöä ja myös käytön aikana. Levitä öljy siveltimellä tai sienellä siten, että kaikki öljy imeytyy puuhun. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen, imeytymätön öljy pois. Sivele tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele pihakalusteet kertaalleen – huokoinen puu voi vaatia kaksi käsittelykertaa. Tee huoltokäsittely tarvittaessa. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat kannattaa käsitellä puuöljyllä vuosittain. Kohtele käsiteltyä pintaa hellävaraisesti noin viikon ajan. Työvälineet voi pestä vedellä ja saippualla. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puun kosteuspitoisuuden alle 20 %, sillä märkä puu ei ime öljyä. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.1 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
EC
Käyttö
Ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
7
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
3.6

Pakkaus

Paino
3.45 kg
Nettosisältö
3.6 LTR
Korkeus
18.4 cm
Pituus
18.1 cm
Leveys
18.1 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H315 Ärsyttää ihoa. H317 - Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H304 Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H410 - Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H315 Irriterar huden. H304 Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.