Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Värimalli Cello Color Sample PM1 0,45l

CELLO

Jos väriliuska ei auta oikean sävyn etsinnässä, hanki pieni 0,45 litran purkki himmeää sisämaalia ja testaa sävyn sopivuutta kotona oikeassa ympäristössä. Cello Color Sample -värimallin voi sävyttää kaikkiin sisämaalikarttojen sävyihin.


6,95 € / kpl

15,44 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502037129
  • EAN-koodi: 6438313514305

Jos väriliuska ei auta oikean maalisävyn valinnassa, hanki pieni 0,45 litran purkki himmeää sisämaalia ja testaa valitsemasi sävyä oikeassa ympäristössä. Tämän Cello Color Sample -värimallin voi sävyttää sisämaalikarttojen vaaleisiin sävyihin. Joskus on vaikea arvioida pelkästään värilastun perusteella, onko valittu maalin sävy varmasti mieluinen ja tilaan sopiva. Värisävyyn vaikuttavat monet asiat, kuten valaistus, tilan muut värit ja maalattavan pinnan rakenne – ja siksi sävy saattaakin näyttää kaupan värilastussa aivan erilaiselta kuin samalla sävyllä maalattu seinä omassa olohuoneessa. Cello Color Sample -värimallit ovat käteviä pieniä 0,45 litran kokeilumaalipurkkeja, joiden avulla sopivan sisämaalisävyn valinta osuu varmemmin oikeaan. Valittuun sävyyn sävytetyllä värimallilla on helppo tehdä koemaalaus maalattavaan kohteeseen ja siten varmistua, että sävy on tilaan ja tunnelmaan juuri sopiva. Kun olet varmistunut sävystä, voit hankkia tarvittavan määrän sävytettyä maalia koko pinnan maalaamiseen, eikä sävytettyä maalia mene hukkaan. Cello Color Sample -värimallin kiiltoaste on himmeä. Tämän tuotteen väri on valkoinen (sävytettävissä vaaleisiin sävyihin). VÄRIEN NÄKEMINEN JA MAALISÄVYN VALINTA Jokainen ihminen näkee värit omalla tavallaan. Valaistuksen laatu, määrä ja suunta vaikuttavat paljon siihen, miltä värit näyttävät. Keinovalot valot voivat sinertää, punertaa tai kellertää, mikä tulee ottaa huomioon maalisävyä valittaessa. Myös tietokoneen näytöllä värisävy saattaa näyttää hyvinkin erilaiselta kuin värilastussa tai seinäpinnalla. Kiiltävällä pinnalla sama sävy näyttää ihmissilmällä katsottuna selvästi tummemmalta kuin mattapinnalla. Samoin karhealla pinnalla väri näyttää tummemmalta kuin sileällä. Koemaalaus noin neliön kokoiselle alalle on erinomainen keino tarkastella valittua väriä siinä tilassa, pinnalla ja valaistuksessa, johon sävyä on suunniteltu. Mieti mm. seuraavia asioita maalisävyä valitessasi: • Millaisen tunnelman haluat sävyllä luoda? • Mikä on tilan ja maalattavan alueen koko? • Mitä muita värejä tilassa on? • Millainen valaistus tilassa on? • Millainen on maalattavan pinnan struktuuri ja kiiltävyys? Kun maalin sävy on valittu, saat K-Raudasta kaiken tarvitsemasi myös varsinaiseen maalausprojektiin. Tutustu esimerkiksi laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin Cello-sisämaaleihin ja maalaustarvikkeisiin verkkokaupassamme tai myymälässä. Muista myös suojamuovit ja maalarinteipit!

Tuote

Paino
0.6 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Perusmaali
PM1
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
0.45

Pakkaus

Paino
0.7 kg
Nettosisältö
0.45 LTR
Korkeus
8 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä