Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Venemoottoriöljy Mobil Outboard Plus 4l

MOBIL

Mobil Outboard Plus on erittäin suorituskykyinen kaksitahtimoottoriöljy, joka on tarkoitettu useimmille tehokkaille, vesijäähdytteisille, kaksitahtisille perämoottoreille.

30,50 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500725183
  • EAN-koodi: 5055107455210

Mobil Outboard Plus on erittäin suorituskykyinen kaksitahtimoottoriöljy, joka on tarkoitettu useimmille tehokkaille, vesijäähdytteisille, kaksitahtisille perämoottoreille. TEKNISET OMINAISUUDET: - malli/tyyppi: suoja-aine - materiaali: mineraaliöljy - tilavuus: 4 l

Vaaralausekkeet

Aine voi varautua staattisesti, mikä voi aiheuttaa kipinöintiä. Tuotteesta voi vapautua höyryjä, jotka herkästi muodostavat palavia yhdisteitä. Höyry voi leimahtaa ja/tai räjähtää kipinästä. Palava. Liiallinen altistus voi aiheuttaa silmien, ihon tai hengitysteiden ärsytystä. Faroangivelser: Materialet kan ackumulera statisk laddning, vilket kan ge gnistbildning. Produkten kan avge lättantändliga ångor som om de ackumuleras kan antändas och/eller exdplodera vid gnistbildning. Lättantändligt. Överdriven exponering kan orsaka ögon, hud- eller andningsirritation.

Pakkaus

Paino
4 kg
Korkeus
27 cm
Pituus
39.5 cm
Leveys
28.5 cm