Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Woodex Premium Kuullote 9L

TEKNOS

Vesiohenteinen kuullote ulkokäyttöön. Jopa 2-3 kertaa pidempi huoltomaalausväli perinteisiin kuullotteisiin verrattuna. Suojaa puupintoja kosteudelta, likaantumiselta ja sävytettynä auringon UV-säteilyltä.

  • himmeä
  • väritön, sävytettävä

115 € / kpl

12,78 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502525549
  • EAN-koodi: 6414621194774

Ulkokäyttöön tarkoitettu sävytettävä, vesiohenteinen öljy. Käytetään uuden ja painekyllästetyn puun sekä kovapuun pintakäsittelyyn. Suositeltavia käyttökohteet ovat uudet ja aikaisemmin kuullotteilla käsitellyt puupinnat, esim. ulkoseinät, ovet, ikkunanpuitteet, aidat ja pylväät. Suositellaan etenkin hirsipinnoille. Tuote on kehitetty antamaan puulle ylivertainen suoja sääolosuhteita vastaan. Öljytty pinta suojaa puuta kosteudelta, likaantumiselta ja sävytettynä auringon UV-säteilyltä, estäen puupintojen haurastumisen ja halkeilun. Tuotetta on helppo levittää sekä se on valumaton. Tuotteen käyttöä värittömänä ei suositella, koska sävytys antaa puupinnalle suojan auringon UV-säteilyn harmaannuttavaa vaikutusta vastaan. Sävytettävissä Teknoksen kuultaviin sävyihin

Tuote

Paino
9.2 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
PM3K
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
10.12 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vaaralausekkeet:

H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.