Näytetään 140 tuotetta

Allaway tekee kodistasi puhtaamman

Allaway Oy on suomalainen Allaway-keskuspölynimurijärjestelmiä ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1982. Allawayn toiminnan lähtökohtana on elämisen laadun parantaminen. Miten tehdä arkisesta siivouksesta helpompaa, mukavampaa ja vähemmän aikaa vievää. Sisäilman puhtauden parantaminen on avainasemassa Allawayn toiminnassa. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät Allaway-keskusyksiköt, siivousvälineet, suodattimet, suulakkeet ja muut lisätarvikkeet. Allawayn toimittamat keskuspölynimurijärjestelmät soveltuvat omakoti-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin; uusiin kohteisiin sekä jälkiasennettuna.

Puhdas sisäilma luo edellytykset viihtyisälle asumiselle

Allaway-keskuspölynimurit luovat edellytykset nauttia virkistävän raikkaasta sisäilmasta. Toisin kuin perinteisten liikuteltavien imurien kohdalla, keskuspölynimuri johtaa imuroinnin pölyn poistoputken avulla pois huoneistosta ja takaa näin, että huoneilma jää imuroinnin jälkeen raikkaaksi ja miellyttäväksi hengittää. Näin ollen Allaway-keskuspölynimurin käyttö poistaa tehokkaasti allergeeneja huoneilmasta ja vähentää hengitysoireita. Allaway-keskuspölynimurin käyttöääni on myös miellyttävän hiljainen, jonka ansiosta imurointi on miellyttävämpää.

Laajasta valikoimastamme löydät Allaway-keskuspölynimurit ja Allaway-varaosat

Löydät valikoimastamme Allaway-keskuspölynimurit ja tarvikkeet, joiden avulla pidät kotisi huoneilman puhtaan raikkaana. Valittavanasi ovat Allaway A30, Allaway C30 sekä muut Allaway-keskuspölynimurimallit, joista voit valita omaan käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Älä unohda myöskään Allaway-suulakkeita ja siivousvälinesarjoja, joiden joukosta löydät kätevät välineet eri pinnoille ja käyttötarkoitukseen. Löydät valikoimastamme myös Allaway-varaosat sekä hienosuodattimet ja pölypussit. Muista pölynimureistamme löydät myös toimivia vaihtoehtoja siivoukseen, jos keskuspölynimureita et voi kotonasi hyödyntää.