Näytetään 9 tuotetta

Bjelinin kovetetusta puusta valmistetut lankkulattiat ovat huippulaadukkaita, mutta hyvin hintakilpailukykyisiä, ja mallisto täynnä eri väri- ja lajitelmavaihtoehtoja. Kovetettuja puulattioita saa nyt myös ihastuttavassa kalanruotokuviossa. Lattioissa olevan nerokkaan 5G-lukkopontin avulla myös asennus käy helposti ja nopeasti.

Bjelinin uudet kovetetut puulattiat

Ruotsalainen Välinge Innovations on keksinyt, miten puulattioista tehdään kovempia ja kestävämpiä, ja nyt nämä Bjelin-brändin kovetetut lankkulattiat ovat rantautuneet myös Suomen markkinoille. Woodura® on patentoitu teknologia, jonka avulla puu voidaan kovettaa ja hyödyntää raaka-aineena koko puu.

Puun pintaa puristetan korkeassa lämpötilassa ja se kovetetaan luonnollisista ainesosista koostuvan keramiikkapuukomposiittipulverin avulla. Tuloksena on kovetettu puulattia, joka on monta kertaa kestävämpi ja lujempi kuin normaalit puulattiat – ulkonäöstä ja puun tuntumasta tinkimättä.

Kolme eri levyistä Bjelin-lankkua

Bjelin lankkujen joukossa on tarjolla kolme näyttävän levyistä vaihtoehtoa: 185 mm, 208 mm ja 273 mm. Kauniit 27,3 cm:ä leveät lankut ovat täysin uniikkeja tässä hintaluokassa. Pienempiin tiloihin sopii hyvin 18,5 cm:ä leveä ja kaksi metriä pitkä lankku.

Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat käytännöllinen mattalakka ja puun väriä ja tuntua korostava kovavahaöljy. Värimaailma ulottuu aina kauniista harmaista ja valkopetsatuista lankuista luonnonväriseen ja tummanruskeaan tammeen. Todella vaaleasta lankkulattiasta haaveilevalle hyvä valinta select-lajitelman valkolakattu saarni.

Bjelin-lankkulattiat tuotetaan vastuullisesti

Kovetetun puulattian valmistukseen ei ole käytetty muovia eikä fossiilisia raaka-aineita. Lattioiden valmistuksessa pystytään hyödyntämään uusiutuvia raaka-aineita optimaalisella tavalla. Raaka-aineena käytetään eurooppalaista FSC-sertifioitua tammea. Kovetettuja puulattioita valmistettaessa pystytään käyttämään hyväksi koko tammitukki 100 %:sti ja tekemään näin samasta tammiraaka-ainemäärästä kymmenen kertaa enemmän lattiaa kuin esimerkiksi lautaparkettia valmistettaessa pystyttäisiin tekemään. Paljon kestävämpi ja kovempi puulattia kestää lisäksi käyttöä pidempään.