Näytetään 1153 tuotetta

Boråstapeter on klassikko

Boråstapeter on tapettien arvostettu valmistaja. Se on naapurimaamme Ruotsin vanhin, tunnetuin ja eniten myyty tapettimerkki. Boråstapeterin historia alkoi vuonna 1905, jolloin Waldemar Andrén perusti tapettitehtaan Boråsin kaupunkiin, lähelle Göteborgia. Waldermarin kunnianhimoinen tavoite oli alkaa valmistaa tapetteja suuressa mittakaavassa, jotta mahdollisimman moni saisi nauttia kauniista seinistä kotonaan. Boråstapeter jatkaa yhä samalla tiellä. Boråstapeter on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, jonka valikoimasta löytyy sinunkin seinällesi sopiva kaunis tapetti.

Borås-tapetit joka seinälle

Boråstapeterin alkuperäinen ajatus oli tuoda tapetit kaikkien seinille suurtuotannon avulla. Tapettimalleja löytyy useita satoja: sopisiko sinun seinällesi parhaiten kuviotapetti, raidallinen tapetti vai mustavalkoinen tapetti? Uudet kokoelmat kasvattavat mallistoa niin klassisilla tapettikuvioinneilla kuin modernimman ilmaan seinävaatteilla.

K-Raudasta saat tarvitsemasi tapetointivälineet, seinäliimat sekä ohjeet tapetointiin. Tutustu laajaan tapettivalikoimaan ja löydä mieleisesi!