Näytetään 561 tuotetta

Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen ja valmistukseen erikoistunut suomalainen perheyhtiö. Enston laaja tuotevalikoima kattaa muun muassa ilmanvaihtolaitteet, sähkölämmittimet ja valaisimet. Yritys suunnittelee ja valmistaa älykkäät kotitalouksien ja teollisuuden sähköistysratkaisut, joiden avulla älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä tulee entistäkin turvallisempia, toimivampia, luotettavampia sekä tehokkaampia ympäri maailman.

Ensto ThinKit ja ThinMat -lattialämmitysratkaisut tehokkaaseen lattialämmitykseen

ThinMat-lattialämmitysmattojen 100 W:n teho riittää hyvin mukavuuslämmitykseen sekä kuivissa ja kosteissa tiloissa oli pintamateriaalina sitten puuta, laminaattia, parkettia, betonia tai klinkkeriä. Se voidaan asentaa lastulevyn päälle, kun käytetään lattialämmitystasoitetta.

ThinKit-lattialämmityskaapelit soveltuvat parhaiten pienempien ja sokkeloisten tilojen lattialämmitykseen. Niiden pyöreä muoto ja 4,2 mm:n halkaisija mahdollistaa matalan korotuksen saneerauksen tai uudiskohteen yhteydessä. Myös ThinKit-lämpökaapelimatto sopii yhteen kaikkien lattiapintojen kanssa, kunhan kaapeli asennetaan palamattoman pinnan päälle.     Ensto-lattialämmityskaapelit lämmittävät kotisi taloudellisesti, ja niiden ansiosta saat lattiat miellyttävän lämpimäksi sekä pesutilat kuivumaan nopeasti.

Enstolta sähkölämmittimet tehokkaaksi lämmönlähteeksi

Enston sähkökäyttöiset lämmittimet ovat helppo ja tehokas ratkaisu lämmitykseen. Sähkölämmittimet ovat helppoja asentaa sekä tarvittaessa vaihtaa uusiin. Enston lämmittimet ovat energiatehokkaita muuntaessaan suurimman osan käyttämästä energiasta lämmöksi. Ne sopivat asennettavaksi niin uudisrakennuksiin, saneerauksiin kuin lisälämmönlähteeksi.

Sulanapitoratkaisut jäätymiselle alttiiden kohteiden sulanapitoon

Ensto tarjoaa vaihteleviin Pohjois-Euroopan sääolosuhteisiin suunnitellut sulanapitoratkaisut, joilla pidät mm. putket, vesimittarit ja muut helpommin jäätyvät kohteet sulana. Näiden sulanapitotuotteiden avulla kiinteistöjen putkistot ja kulkuväylät säilyvät toimintakuntoisina läpi vuoden. Itserajoittuva lämpökaapeli ei vaadi termostaattia toimiakseen, mutta sen käyttöä suositellaan. Valikoimastamme löytyviä Plug’n Heat -sulanapitokaapeleita voidaan käyttää juomavesiputkien sisäpuolella jäätymisen estämiseksi. Korkealaatuiset sulanapitokaapelit kestävät useita vuosia.

Ensto tarjoaa kestäviä ja älykkäitä sähköistysratkaisuja mm. rakennuksiin ja liikenteeseen, ja K-Raudasta ja verkkokaupastamme löydätkin esimerkiksi laadukkaat sähkölämmittimet, saunan valaisimet sekä energiatehokkaat lämmityskaapelit ja lattialämmitysmatot lattialämmitykseen. Tutustu ja parhaat tuotteet omaan kotiin tai vaikka toimistolle.