Näytetään 65 tuotetta

Finnmirror on kotimaista laatutyötä

Finnmirror Oy on vuonna 1923 perustettu perheyritys, jonka toiminnassa yhdistyvät perinteet, modernin tekniikan hyödyntäminen tuotannossa sekä ympäristön huomioiminen. Finnmirror tavoittelee korkeinta laatua kaikkien tuotteidensa valmistuksessa. Finnmirrorin laadukkaan malliston taustalta löytyy lähes sadan vuoden kokemus kylpyhuonekalusteiden valmistamisesta sekä aitojen ja vastuullisesti hankittujen materiaalien käytöstä. Finnmirror valmistaa tuotteensa Sastamalan tehtaallaan Suomessa.

Finnmirror-peili kylppäriin tai eteiseen

Kuten nimikin antaa ymmärtää, Finnmirror on tunnetuin peileistään. Finnmirrorin valikoimasta löytyy niin sisustuspeilit, pyöreät peilit kuin isot peilit. Sisustuspeili on paitsi käytännön apuväline niin juhlassa kuin arjessa, myös oiva tapa lisätä huoneen avaruutta ja valoisuutta. Pyöreä peili toimii yhtälailla sisustuselementtinä kuin peili valoilla kylppärissä. Iso peili tuo pieneen tilaan heti lisää tilaa. Tilaa Finnmirror-peilit netistä vaikka heti!

Finnmirror-peilikaapit ja –kylpyhuonekalusteet

Peilien ohella Finnmirror on tunnettu vaatekaapeistaan. Inaria-kaapit on mahdollista tilata mittatilaustyönä juuri sinun tilaasi sopivina. Inaria-vaatekaapissa on liukuovet, jotka säästävät tilaa ja kätkevät vaatteet siististi sisäänsä. Finnmirrorin vuosikymmenien asiantuntemuksella syntyvät täydelliset ja toimivat vaatekaapit liukuovilla. Tule myymäläämme kuulemaan lisää ja pyydä tarjous. Finnmirror Libra-komerot löydät myös verkkokaupasta. Peilikaappien ohella Finnmirror valmistaa korkeakaappeja, jotka palvelevat erinomaisesti esimerkiksi pyykkikaappina kodinhoitohuoneessa. Tutustu myös kattavaan ja tyylikkääseen Finnmirrorin kylpyhuonekalustevalikoimaan. Finnmirrorilta saat kaiken tarvitsemasi kotoisaan ja käytännölliseen kylpyhuoneeseen. Valitse pyöreä tai fasettireunainen peili kruunaamaan kokonaisuus.

Valikoimastamme löydät tyylikkäät Finnmirror-kalusteet aina peilikaapeista pesualtaisiin sekä allaskaapeista sisustuspeileihin. Tutustu K-Raudan verkkokaupassa tai tule myymälään asioimaan!