Näytetään 206 tuotetta

Hansgrohe on saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja, joka on vuodesta 1901 valmistanut laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita kylpyhuoneisiin. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten säädettävällä pidikkeellä varustettu suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto ja vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen. Hansgrohen toimintaa ohjaa pyrkimys innovatiivisuuteen sekä muotoilun ja kestävyyden korostaminen.

Tyylikäs kylpyhuone Hansgrohen tuotteilla

Valikoimastamme löydät tyylikkäät Hansgrohe-hanat ja -suihkut sekä hanojen ja suihkujen oheistarvikkeet, joilla luot tyylikkään säväyksen kylpyhuoneeseen. Hansgrohelta löydät laajan valikoiman tuotteita ja etenkin vettä säästäviä tuotteita. Nämä tuotteet on tehty kestämään ja ovat laadukkaita. Pitkäjänteinen tuotekehitys ja korkea valmistuslaatu takaavat tuotteiden toiminnan vuosikausiksi.

Hanojen rungot ja kahvat ovat täyttä metallia, joten ne kestävät ehjänä käytössä pitkään. Lähes kaikki tuotteiden osat ovat vaihdettavissa uusiin, mikä tukee kestävää kehitystä. Vaikka tuotteen valmistus lopetettaisiin, on varaosia saatavissa vielä vähintään 15 vuoden ajan sen jälkeenkin.

Hansgrohen hanat ja suihkut valmistetaan laadukkaista materiaaleista

Tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista, juomavedelle sopivista materiaaleista. Pitkäkestoiset testit takaavat hanoille asetettujen vaatimusten täyttymisen. Hansgrohen omat tuoteturvallisuuden periaatteet ovat useimmiten alan standardeja tiukemmat. Sen vuoksi yritys myöntää tuotteilleen viiden vuoden vapaaehtoisen valmistajan takuun. Takuu pitää sisällään varaosien lisäksi tarvittaessa myös asennuksen. Hansgrohen hanat ja suihkut ovatkin varma valinta erilaisiin projekteihin.