Näytetään 385 tuotetta

Harvia on suomalaisen saunomisen asiantuntija. Harvia, lähes 70 vuotta sitten Suomessa perustettu yritys, on ylpeä tarinastaan ja tuotteistaan. Luotetulta tuotemerkiltä löydät ratkaisut kaikenlaisiin saunoihin, olipa suunnitelmissasi sitten mökkisaunan rakentaminen, infrapunasaunan ostaminen tai kodin ylellinen saunaremontti. K-Raudasta saat muun muassa Harvian laadukkaat sähkökiukaat, puukiukaat, kiuaskivet, infrasaunat ja monet muut saunatuotteet.

Harvia ja perinteinen puukiuas kulkevat käsi kädessä

Onko mitään suomalaisempaa kuin puukiukaan piipusta tuprutteleva saunan tuoksu mökin pihamaalla? Harvia on puukiukaiden luottomerkki, jonka ajattomat mallit sopivat niin klassiseen kuin trendikkääseen makuun. Harvian Legend, Linear ja Classic -mallistot tarjoavat puukiukaat jokaiseen tilaan ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Iso tai pieni puukiuas, vesisäiliöllä tai ilman, Harvia löytää ratkaisut juuri sinulle. Tiesitkö, että nyt voit tilata Harvian puukiukaat kotiin tai mökille myös K-Raudan verkkokaupasta?

Harvian sähkökiukaat helppoon saunomiseen

Jos perinteinen puukiuas ei ole sinulle sopiva ratkaisu, Harvialta löydät erikokoiset sähkökiukaat niin pieniin kerrostaloasuntoihin kuin isoihin omakotitaloihin.

Upeat modernit kiukaat paljastavat kiuaskivet saunojille ja toimivat koko löylyhuoneen katseenkiinnittäjinä. Suositut mallit, kuten Harvian Cilindro ja Classic Quadro, ovat viimeinen silaus kotikylpylään. Valloittava innovaatio, pallomainen Globe-kiuas puolestaan saa saunavieraasi henkäisemään ihastuksesta.

Harvia tarjoaa saatavillesi myös kestävät ja laadukkaat kompaktit kiukaat, jotka seinään asennettuina jättävät saunan lauteille enemmän tilaa. Kun haluat säväyttää, Harvian leiskuvan punaiset kiukaat ja kauniit harmaat kiuaskivet tekevät saunomisesta unohtumattoman elämyksen.

Harvia tuntee saunan

Olitpa etsimässä Harvian kiuasta, kiuaskiviä tai muita saunatuotteita, käänny K-Raudan puoleen. K-Rauta tuo ulottuvillesi Harvian laadukkaat saunomisen tuotteet ilolla ja lämmöllä. Saunomisen asiantuntijana Harvia on laadukas ja luotettava kiuasmerkki, jolta löytyvät myös muut spa- ja sauna-aiheiset tuotteet. Tutustu tuotteisiin ja ota Harvia osaksi kotiasi jo tänään!