Näytetään 208 tuotetta

Helly Hansen valmistaa korkealaatuisia teknisiä ulkoiluvaatteita ammattilaisille työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Suunnittelussa yhdistyy skandinaavinen muotoilu, suojaavat ominaisuudet ja tyylikkyys. Brändi on ammattilaisten valinta eri puolilla maailmaa ja käyttäjiin kuuluu esimerkiksi olympiatason hiihtäjiä, MM-tason purjehtijoita, napaseudun tutkijoita, Pohjanmeren kalastajia ja rakennustyöläisiä.

Norjalainen Helly Hansen perustettiin vuonna 1877, josta lähtien se on valmistanut laadukkaita pukeutumisen tuotteita erilaisten käyttäjien tarpeet huomioiden. Se on tunnettu mm. kehittämistään materiaaleista, kuten vedenpitävä Helox-muovikalvo, kerrosvaatetuksessa käytettävä LIFA-materiaali. Hyvin tunnetut, hengittävät ja vedenpitävät HellyTech-vaatteet ovat olleet ihmisten käytössä jo 80-luvulta lähtien.

Helly Hansen lämmittää ja suojaa säästä riippumatta

Työmailla, metsätöissä, kalastamassa, urheillessa tai missä tahansa ulkoiletkin, vaatteiden hengittävyys nousee suureen rooliin kaikessa fyysisessä työssä. Pysyt säästä riippumatta virkeänä läpi työpäivän hyvin hengittävissä vaatteissa, ja kankaan innovatiivinen LIFA-materiaali poistaa kosteuden iholta, jotta olotila pysyy lämpöisenä ja mukavana.

Helly Hansenin kehittämä, lämpöä eristävä fleece-materiaali suojaa kylmältä ankarammissa tai vaihtelevissa säätiloissa. Vedenpitävä ja hengittävä kalvopinta pitää taas kosteuden vaatekerrosten ulkopuolella sekä vähentää hikoilua fyysisissä suorituksissa.

Verkosta tai myymälästä vaatteet työhön ja ulkoiluun

K-Raudasta saat monipuoliset ulkovaatteet niin työhön kuin vapaa-aikaan. Meiltä löydät mm. tyylikkäät Helly Hansen -työtakit, sateenkestävät HH työhousut ja asut, sekä softshell- ja fleecetakit talvikäyttöön. Tutustu ja tilaa parhaat työ- ja talvivaatteet kaikkeen ulkoiluun!