Näytetään 72 tuotetta

Jäspi lämmittää pohjoisessa

Suomi on pohjoisessa ja Suomessa palellaan. Niinpä lienee selvää, että kotimainen yritys osaa valmistaa parhaat lämmitysratkaisut kotimaisiin tarpeisiin. Lämmitys on olennainen osa asumismukavuutta, joten siihen kannattaa panostaa. Jäspi tarjoaa korkealaatuisia lämmityslaitteita kaikkiin energiamuotoihin. Päätuotteita ovat Jäspi-vedenlämmittimet, jotka lämmittävät energiataloudellisesti ja ympäristöystävällisesti kotien käyttövettä. Niiden monipuolinen mallisto, ajaton ulkoasu sekä soveltuvuus kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin antavat mahdollisuuden valita oikean vedenlämmittimen jokaiseen käyttökohteeseen. Tutustu Jäspin valikoimaan, olit sitten lämmitystä vailla kotonasi, vapaa-ajan asunnollasi tai vaikka koko talonyhtiössä. Oikealla lämmitysjärjestelmällä säästät energiaa ja rahaa.

Kotimainen Jäspi on luotettava

Jäspi ja maalämpöpumppujen ykkösbrändi Jämä kuuluvat Kaukora Oy:n tuotevalikoimaan. Kaukora on valmistanut Jäspi-lämmityslaitteita jo vuodesta 1976. Pitkän historian ansiosta pohjoisen olosuhteet ja niiden vaatimukset ovat tulleet tutuiksi. Jatkuva tuotekehitys lämmitystekniikan ja lämmitysvaatimusten kanssa on arkipäivää. Nykyaikaiset menetelmät ja koneet takaavat laadukkaan lopputuotteen.

Lämmitysjärjestelmä valitaan aina pitkällä tähtäimellä. Siksi ei ole yhdentekevää, mihin päädyt. Jäspi-lämmityslaitteilla on pitkä elinkaari ja siksi onkin olennaista, että varaosia on saatavilla vielä vuosien päästä. Jäspi-tuotteet valmistetaan Suomessa, Raisiossa ja Turussa. Niille on myönnetty kotimaisen tuotannon Avainlippu-tunnus. Jäspi-tuotteet ovat luotettavia, toimivia, kestäviä ja tehokkaita. Siis suomalaista laatua parhaimmillaan!

Tutustu valikoimaan K-Raudan verkkosivuilla tai tule kysymään lisää myymäläämme! Meiltä löydät varmasti sinulle sopivat ratkaisut lämmitykseen, olitpa sitten hankkimassa lämminvesivaraajaa, öljykattilaa tai ilmalämpöpumppua.