Näytetään 195 tuotetta

Vuonna 1924 Karjalan Sakkolassa, Kekkilän kartanossa perustettu Kekkilä Group on nykyään puutarha-alan pohjoismainen markkinajohtaja kasvualusta-, lannoite- ja katetuotteissa. Kekkilä Group kehittää ja valmistaa harrastajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille korkealaatuisia kasvualustoja, kasviravinteita ja katemateriaaleja sekä kotipuutarhan ja piharakentamisen tuotteita.

Kekkilä on puutarhan klassikko

Kekkilä on suomalaisen puutarhan klassikko, jonka valikoimasta löydät kasvienhoitotuotteet, puutarhatarvikkeet, mullat ja katteet. Kekkilän mullassa kasvit ovat kuin kotonaan ja Kekkilän ravinteet antavat kasvulle lisäpotkua. Useassa eri värissä saatavissa olevalla Kekkilä kuorikatteella viimeistelet kukkapenkin tai pihapolun. Myös Kekkilän pienillä pihakivillä saat aikaan viimeistellyn lopputuloksen. Lapset pitävät tunnetusti hiekkaleikeistä ja tähän tarkoitukseen onkin Kekkilän leikkihiekka. Hiekkalaatikkohiekka on tasaista ja pienirakeista, jolloin siitä on hyvä tehdä linnoja ja hiekkakakkuja. Pienempää palstaa hoidat Kekkilän viljelylaatikossa.

Kekkilä palvelee kuluttajia ja puutarha-ammattilaisia

Kekkilän suursäkit ovat oiva valinta isompaan pihaprojektiin. 1000 litran suursäkistä riittää puutarhamultaa kukkapenkkiin kuin kukkapenkkiin. Suursäkin saa tilattua K-Raudasta vaikka suoraan omalle pihalle, jolloin ei tarvitse säätää usean pikkusäkin siirtelyn ja kuljetuksen kanssa. Kääri hihasi ja tartu rohkeasti toimeen. Kekkilän tuotteilla saat pihan, parvekkeen tai kasvihuoneen kukoistamaan alta aika yksikön.

Tämän klassikkomerkin suosituimmat tuotteet ovat leikkihiekka, kivituhka, kuorikate sekä hiekoitusmurske. Nämä ovat maineensa veroisia ja niihin kannattaa ehdottomasti tutustua omien pihaprojektien yhteydessä!

Selaile K-Raudan laajaa valikoimaa myös tunnetuilta puutarhamerkeiltä, kuten Biolan ja GreenCare. Lisäksi saat meiltä kasvihuoneet, käymälät ja puutarhatyökalut kaikkiin tilanteisiin.