Näytetään 512 tuotetta

LEDVANCE on yksi maailman johtavista valaistustuotteiden valmistajista. Se tuottaa laadukkaita valaisimia ja lamppuja niin kuluttajakäyttöön kuin valaistusalan ammattilaistenkin käyttöön. Laajasta tuotekategoriasta löytyvät mm. tyylikkäät ledeillä ja loistelampuilla toimivat valaisimet, LED-lamput sekä moderneja älykotiratkaisuja.

Ledvance syntyi Osramin yleisvalaistusliiketoiminnasta, ja se on nykyään kiinalaisen MLS Co., LTD. (MLS) omistuksessa. Ledvancella on nykyään liiketoimintaa yli 140 maassa.

Ledvance tuo markkinoille led-valot kuluttajille ja ammattikäyttöön

Yrityksellä on paljon kokemusta ja osaamista valaistukseen liittyvistä tarpeista ja teknologioista jo yli 100 vuoden ajalta. Lupauksensa mukaisesti yritys pyrkii kehittämään valoa, ja on tällä hetkellä markkinajohtaja LED-valaistuksessa pyrkien jatkuvasti kestävään kasvuun liiketoiminnassaan.

Suomen markkinoilla myytäviä tuotemerkkejä ovat Osram sekä Ledvance, joiden valaisimet ja lamput ovat laajasti esillä myös verkkosivuillamme sekä vieraillessasi K-Raudan myymälöissä. Tutustu valikoimaan, josta löytyvät useat laadukkaat kuluttajavalaisimet, Ledvance Smart -älyvalot sekä ledit ja loistelamput.