Näytetään 0 tuotetta

Kotimainen Prevex

Suomen vanhimpiin muovialan yrityksiin kuuluva 1955 perustettu Prevex valmistaa kylpyhuoneen sekä keittiön vesilukkoja. Yritys on yksi Euroopan johtavista vesilukkovalmistajista. Kotimaisella Prevexillä on toimisto ja tehdas Uusikaarlepyyssä sekä tehdas Puolassa.

Prevexillä on pitkä historia viemäröinnin parista. Yli 60-vuotisen taipaleensa aikana Prevexin tuotteet on palkittu mm. Scan-Star-awardilla. Tuotteet ovat iso-standardoituja. Prevexin tavoitteena on valmistaa parempia vesilukkoja kuin kukaan. Prevexin vesilukot ovat asennukseltaan ja puhdistukseltaan helppoja, jotta sinä voisit käyttää aikasi muuhun. Esikootut vesilukot on helppo saada toimimaan, etkä jää sormi suuhun pussillisen pieniä muoviosia kanssa.

Prevexin innovaatiot: EasyClean ja Smartloc

Prevexin EasyClean- ja Smartloc-innovaatiot ovat mullistaneet nykyiset vesilukot. EasyCLean-lukot on helppo puhdistaa jopa 20 sekunnissa. EasyClean-vesilukkoa ei tarvitse purkaa osiin puhdistusta varten, vaan se nostetaan irti pohjaventtiilistä ja huuhdellaan juoksevan veden alla. Aseta lukko takaisin ja olet valmis. Erityisesti sairaalat ja hotellit, joissa on korkeat vaatimukset hygienialle sekä jatkuva puhdistuksen tarve, hyötyvät tästä toimenpiteen nopeudesta. Lisävarusteilla Prevexin EasyClean-lukkoja on mahdollista myös yksilöidä omaan ilmeeseen sopivaksi.

Prevexin uusin innovaatio on Smartloc-vesilukko keittiöön. Smartloc on teknisesti paranneltu monin tavoin. Sileät putket eivät kerää likaa ja vesilukko on helppo asentaa jopa pieneen tilaan. Asennus on mahdollista tehdä pysty- tai vaakasuoraan. Luonnollisesti Smartloc-vesilukot ovat kestäviä ja vesitiiviitä. Puhdistukseen ei tarvita erityisiä työkaluja ja suunnitelmien muuttuessa yhden altaan vesilukko on mahdollista muokata kahdelle altaalle sopivaksi käden käänteessä.

Tutustu Prevexin tuotteisiin K-Raudan verkkosivuilla tai tule myymäläämme! K-Raudasta löydät asiantuntevat neuvot ja laajan valikoiman vesilukoista keittiön tai kylpyhuoneen kokonaisvaltaiseen remontointiin.