Näytetään 63 tuotetta
Työvaatteet

Tältä sivulta löydät uudet laadukkaat ja kestävät PROF-työvaatteet, joista löydät hyviä vaihtoehtoja erilaisiin työolosuhteisiin. Sivulla voit tutustua monipuolisiin uusiin PROF-työvaatteisiimme. Nämä ja muut työvaatteet saat kätevästi tilattua verkkokaupastamme, tai voit sovittaa ja noutaa työvaatteet lähimmästä K-Raudan myymälästäsi.

Laadukkaat PROF-työvaatteet työhön ja vapaa-aikaan

Jatkuvasti kasvavasta PROF-työvaatevalikoimasta löytyy hyviä vaihtoehtoja työpäivän pukeutumiseen, niin talvella kuin kesällä. Valikoimasta löydät takit, housut, työkaluliivit, käsineet sekä kengät erilaisiin työolosuhteisiin. Tällä hetkellä työvaatteita löytyy niin mustana, keltaisena kuin oranssina. PROF-takeista ja -housuista löytyvät kirkkaat värit ja heijastimet varmistavat, että olet hyvin näkyvissä läpi työpäivän. Mukavissa ja kestävissä vaatteissa jaksaa paremmin työskennellä läpi fyysisenkin työpäivän.

PROF-merkin vaatteet verkosta tai K-Raudan myymälöistä

Tutustu verkossa valikoimamme työvaatteisiin, joista tarkempia tietoja nähtävillä yksittäisten vaatteiden tuotekorteilla. Vaatteet tilaat kätevästi verkosta tai käyt sovittamassa vaikka myymälässä. Myymälöissämme on myös mahdollisuus painattaa profiloida vaatetusta yrityksen näköiseksi, ja saat painatettua oman yrityksesi logon työvaatteisiin.

Tästä voit tutustua artikkeliimme PROF-työvaatteista.

Tutustu myös asiakkaamme PROF-työvaatetestiin!