Näytetään 1507 tuotetta
/ 63

Ruotsissa 1975 perustettu Snickers Workwear on yksi Euroopan johtavista työvaatemerkeistä yli 40 vuoden kokemuksella. Yritys on erikoistunut kehittämään huippuluokan työvaatteita vaatteiltaan paljon vaativille rakentajille ja remontoijille sekä laatutietoisille harrastajille ja tee-se-itse-miehille ja -naisille.

Snickers Workwear -työvaatteet sopivat ammattilaisille, jotka haluavat vaatteiltaan turvallisuutta, toiminnallisuutta, mukavuutta, suojaavuutta ja kestävyyttä, niin kesä- kuin talviolosuhteissa. Kansainvälinen Snickers toimii työntekijöiden vaatturina jo yli 20 maassa, ja sen valikoima käsittää tuhansia eri tuotteita, kuten housuja, takkeja, paitoja, sadeasuja, käsineitä sekä paljon muuta.

Snickersiltä omat mallistot eri tehtäviin

Huomiovaatteet pitävät käyttäjänsä näkyvänä heikommassa valaistuksessa ja tuovat samalla turvallisuutta niin käyttäjälleen kuin ympäristössä liikkuville ihmisille. Huomiovaatevalikoimassa löydät useita toiminnallisia ja mukavuudeltaan pitkälle kehitettyjä vaihtoehtoja.

Flexiwork-mallisto tarjoaa parhaitan mukavuutta kevyiden ja hyvin joustavien vaatemallien ansiosta. Allroundwork-malliston vaatteilla saat hyvä ja kestävä valinta työtehtävästä riippumatta. Ruffwork-malliston vaatteet ovat suunniteltu erityisesti rankkoihin olosuhteisiin kestämään, kun taas Litework-vaatteet tekevät työskentelystä kevyempää lämpimissä olosuhteissa antaen hyvän suojan työn kolhuja ja tahroja vastaan.

Kestävät ja mukavat Snickers-työvaatteet K-Raudasta

Tutustu K-Raudan valikoimaan ja löydä mieleisesi Snickers Workwear -vaatteet ja asusteet. Mikäli kokoasi ei ole verkkokaupasta saatavilla, niin olethan yhteydessä lähimpään K-Raudan myymälään, josta sinulle selvitetään tuotteen tilausmahdollisuus. Nimittäin näin suurta tuotemassaa ei samaan aikaan voi hyllyssä pitää. Löydät etsimäsi vaatteen parhaiten aloittamalla tuotteiden suodattamisen oman kokosi ja käyttötarkoituksen mukaan.